Woninginrichting Hazerswoude-dorp

Voor uw woninginrichting in Hazerswoude-dorp

Wilt u dat uw woninginrichting in Hazerswoude-dorp zonder zorgen verloopt? Maak het uzelf gemakkelijk en ga naar ‘t Verfhuis Frank Scheffer. U hoeft dan nergens meer aan te denken, want wij hebben alles voor uw woninginrichting in Hazerswoude-dorp onder één dak. Gordijnen, vloeren, verf, behang, kasten, zonwering en noem het maar op. We hebben een ruim assortiment waarmee u uw hele woning van boven tot onder kunt inrichten!

Ruim assortiment

Alles voor uw woninginrichting in Hazerswoude-dorp vindt u bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer. U hoeft dus niet naar onnodig veel aanbieders om uw woninginrichting compleet te maken, want wij hebben alles wat u zoekt. Een nieuwe vloer? Een kleurtje voor op de wanden? Mooie kasten waarin u uw spullen kunt opbergen? Sfeervolle en functionele raambekleding? Zonwering waardoor u het koel houdt in huis? Wij hebben het! In verschillende kleuren, maten en stijlen.

Onze service aan u bij uw woninginrichting in Hazerswoude-dorp

Er is genoeg te kiezen als het op de woninginrichting aankomt. Welke vloer neemt u? Welke gordijnen of verf combineert u daarbij? En welke kasten passen hier perfect bij? Wij denken graag met u mee om de mooiste woninginrichting in Hazerswoude-dorp te realiseren. Ook kunnen wij langskomen om uw ramen op te meten, raambekleding op maat te maken en de raambekleding op te hangen. Ook kasten maken wij op maat. De verf die u uitzoekt kunnen onze schilder strak bij u op de wand aanbrengen. En de vloer? Die leveren en leggen onze vloerspecialisten voor u.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Kasten op maat passen altijd!

Kasten zijn er in vele soorten en maten. Wilt u een kast die perfect past? Laat deze dan op maat maken! Kasten op maat passen zelfs in die ruimtes waarvan u denkt dat er geen kast past. Door een kast op maat te maken heeft u altijd voldoende opbergruimte. Bovendien is het een stijlvolle aanvulling op uw gehele woninginrichting in Hazerswoude-dorp.

Advies nodig? Neem contact op met ‘t Verfhuis Frank Scheffer

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. We snappen dat u hierdoor door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom adviseren wij u graag over uw woninginrichting in Hazerswoude-dorp. Kom gerust eens bij ons langs. Wij kunnen ook naar u toe komen, maak hiervoor een afspraak met onze adviseur door te bellen naar 071 513 31 50, een e-mail te sturen naar info@verfhuis.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier op de website.