Raamdecoratie

Ontdek onze veelzijdige raamdecoraties

Stijlvol en functioneel voor elk interieur

Bij ‘t Verfhuis vindt u een divers assortiment raamdecoraties die stijl en functionaliteit combineren. Ontdek onze rolgordijnen, vouwgordijnen, lamellen, gordijnen en vitrages, multishades, aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, horren, en plisségordijnen. Onze raamdecoraties dragen bij aan een comfortabele en sfeervolle leefomgeving. Ze weren zonlicht, verbeteren de akoestiek en geven uw interieur een stijlvolle uitstraling. Bezoek onze winkel voor inspiratie en persoonlijk advies van onze deskundige medewerkers. Bij ‘t Verfhuis helpen wij u graag de ideale raambekleding voor uw woning te vinden.

Opgemeten en geplaatst door onze specialisten

Allereerst zoekt u uw raambekleding uit op functie. In de slaapkamer wilt u liever verduisterende gordijnen, terwijl er in de woonkamer wel wat licht naar binnen mag komen. Daarnaast heeft u een enorme keuze aan stijlen. We komen graag bij u langs om u de mogelijkheden thuis te bespreken en een eerder gemaakte selectie te laten zien, of kom neuzen in onze winkel tussen de stalen van alle soorten raamdecoratie. Heeft u een keuze gemaakt? Dan meten wij de ramen bij u thuis op, maken we de raamdecoratie op maat en wordt alles bij u thuis opgehangen.

Welke raamdecoratie vindt u bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer?

Rolgordijnen

Een enorm uitgebreide collectie rolgordijnen met klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en mogelijkheden voor ieder interieur. De rolgordijnen worden compleet naar wens geleverd en geheel op maat gemaakt. Ze beschikken over verschillende kindveilige (bedienings)systemen.

Vouwgordijnen

Onze vouwgordijnencollectie is vooral bijzonder sfeervol. Ze zorgt met haar mooie uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur. De collectie bestaat, buiten de grote sortering uni stoffen met of zonder structuur, uit een enorme keuze aan stoffen van hoge kwaliteit, bijzondere dessinstoffen, luxe stoffen en transparante stoffen.

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn weer helemaal terug! Met onze collectie regelt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy. De collectie heeft een keuze uit lamellen van stof, kunststof en aluminium in diverse lamelbreedtes. Er zit altijd wel iets tussen dat past in uw interieur. Perfect voor grote raamoppervlaktes.

Gordijnen, inbetweens en vitrages

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de altijd vertrouwde, maar zeer sfeerbepalende gordijnen, inbetweens en vitrages. Wij hebben een uitgebreide, prachtige collectie gordijnstoffen in diverse kleuren, prints en mooie combinaties met vitrages.

Multishades (twistrolgordijn)

De Multishade (ook wel bekend als twistrolgordijn) is een product met twee lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een elektrische- of kettingbediening de Multishade op en neer te laten, kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Geheel open, half open of geheel gesloten en dat op elke hoogte van het raam.

Aluminium jaloezieën

Onze jaloezieën bieden u comfort met veel privacy en een vrij uitzicht naar buiten, maar geen inkijk. Ze zorgen voor een mooie en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht gespeeld worden; vol zonlicht, een mooie filtering van lichtinval naar wens of door de jaloezie te sluiten een complete wering van het buitenlicht. Wij hebben een enorm kleurenaanbod van zowel uni als dessin. Ze zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 50 en 70 mm. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing, zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën hebben dezelfde voordelen als de aluminium jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun natuurlijke, rustige en warme uitstraling. Deze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in de breedtes 35 en 50 mm, en kunnen zowel met een ladderkoord als een ladderband uitgevoerd worden.

Horren

Frisse lucht in huis speelt een belangrijke rol, maar de hinderlijke insecten laten we liever buiten. Hiervoor zijn onze horren de perfecte oplossing en bieden volop mogelijkheden voor nagenoeg ieder raam of deur. De horren worden op maat gemaakt van de beste materialen.

Plissé en duette

Onze plisségordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het mooie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw woning een strakke uitstraling. De duette heeft door haar honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. Bovendien lopen de spandraden bij de duette onzichtbaar door de stof. De plissé en duette zijn geschikt voor ieder interieur maar zijn bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, zoals dakramen en serres. Met een ‘Dag en Nacht’ uitvoering kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt toelaten in uw woning of juist wilt weren. Verder is de ‘Top-Down’ uitvoering een veel gekozen variant; hiermee kunt u iedere keer een andere indeling c.q. uitstraling van uw raam bepalen.

Dakraam (decoratie)

Speciaal op maat gemaakte producten voor uw dakraam. Rolgordijnen, plissegordijnen en jaloezieën van Velux en Fakro

t verfhuis lamellen

Wilt u advies van een expert over de mooiste raambekleding voor uw woning?

Kom langs in de winkel of maak een afspraak.

Shutters

Duettes

Hout

Verticale lamellen

Vouwgordijnen

Multishades