Traprenovatie

Laat uw trap opknappen door ‘t Verfhuis

Uw trap weer als nieuw

Of uw trap nu beschadigd, verouderd is of versleten is, ‘t Verfhuis Frank Scheffer zorgt ervoor dat uw trap er weer als nieuw uit komt te zien!

Traprenovatie 't verfhuis

Opgemeten en geplaatst door onze specialisten

Er komt meer bij het inrichten van een woning kijken dan alleen het uitzoeken van een vloer, wandbekleding en gordijnen. Ook over uw trap kunt u nadenken. Vindt u uw trap niet meer mooi? Of is deze beschadigd of versleten? Dan kan een traprenovatie dit probleem oplossen. Uw trap komt er dan weer als nieuw uit te zien en dat maakt direct een betere indruk. Wij denken graag met u mee welke trapbekleding het mooist bij uw interieur staat. Natuurlijk staan uw persoonlijke wensen altijd centraal. Geef ons door wat u wil, dan maken wij de traprenovatie in orde.

Traprenovatie

Geef uw trap een nieuwe uitstraling met traprenovatie van woninginrichting ’t Verfhuis Frank Scheffer. Onze renovatieoplossingen zijn duurzaam, slijtvast en stijlvol. Het is een geweldig alternatief voor het aanschaffen van een nieuwe trap en geschikt voor zowel open als dichte trappen. Met een 12 jaar garantie en antislip toplaag bieden wij een onderhoudsvriendelijke oplossing voor uw trap. U heeft de keuze uit verschillende hout- en steendessins en het plaatsen door onze vakmannen duurt slechts 1 of 2 dagen. Het is zelfs mogelijk om LED-verlichting aan de trap toe te voegen, voor extra sfeer en veiligheid.
Onze traprenovatie op maat is ontzettend populair en zorgt voor een goede entree in huis. U hoeft zelf niet aan de slag, want onze vakmannen meten alles nauwkeurig op en plaatsen de treden voor jou. Na de renovatie ziet uw trap er als nieuw uit en biedt het extra geluiddemping.

Wilt u graag een vrijblijvend advies over de mogelijkheden en kosten van traprenovatie?

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze traprenovatie adviseurs. Wij laten u graag de mogelijkheden zien!

Traprenovatie