Kasten

Veelzijdige kasten van ‘t Verfhuis

Kasten in alle soorten en maten

Houdt u niet van rommel en ziet u uw kledingstukken liever netjes in de kast hangen? De veelzijdige kastensystemen van ‘t Verfhuis Frank Scheffer bieden voldoende opbergruimte en zijn tevens een stijlvolle aanvulling op uw interieur. Wilt u dat uw droomkast in 3D op de computer uitgetekend wordt? Kom langs in onze winkel en wij maken van uw droom werkelijkheid.

Perfect op maat voor uw ruimte

De standaardkasten van meubelgiganten passen niet altijd mooi in uw interieur. Ze zijn net te smal of te breed, te hoog of te laag, of de kleur wijkt af. Gelukkig heeft u met de kasten van ‘t Verfhuis Frank Scheffer uit Leiden veel meer mogelijkheden. We leveren maatwerkkasten voor die ruimtes waarvan u misschien denkt dat er helemaal geen kast past. Laat u verbazen in onze winkel, waar er door een van onze adviseurs een mooi 3D ontwerp gemaakt kan worden.

De verschillende kasten van ‘t Verfhuis Frank Scheffer

Schuifdeurkasten

Schuifdeuren met een aluminium frame zijn een toonbeeld van stijl, kwaliteit en functionaliteit. De schuifdeuren worden op maat gemaakt; schuine wanden, grote of juist kleine afmetingen zijn hierbij geen enkel probleem. Voor elke prijsklasse is een passende kast; van appartement tot landhuis, van kelder en schuur tot studeer- en slaapkamer. Door de keuze uit vele verschillende decors en diverse glas- en spiegel opties stelt u een persoonlijke combinatie samen, die aansluit bij uw smaak en interieur.

Inloopkasten (walk-in closets)

Een inloopkast biedt een zee aan ruimte voor het opbergen van onder andere kleding, reiskoffers en schoenen. Ook deze inloopkasten worden op de door u gewenste maat gemaakt met een persoonlijke indeling van legplanken, kledingrekken, schoenenplanken, lades etc. Indien gewenst, wordt de kast afgewerkt met een paar prachtige schuifdeuren.

Wasmachinekasten

Wasmachinekasten zijn speciaal ontworpen meubelstukken die dienen als een geïntegreerde oplossing voor het verbergen en ondersteunen van wasmachines en drogers in huis. Deze kasten zijn populair geworden vanwege hun esthetische en functionele voordelen. Ze zorgen voor een georganiseerde en opgeruimde wasruimte, waardoor huizen er netter uitzien.

Draaideurkasten

Draaideurkasten zijn kasten met deuren die scharnieren hebben aan één zijde van de kast. Deze deuren kunnen naar buiten worden geopend en gesloten met behulp van scharnieren en handgrepen of een ‘push to open’ mechanisme. Ze zijn een veelvoorkomende en praktische oplossing voor het opbergen van kleding, schoenen en andere persoonlijke items.

Cinewall

Een Cinewall is een stijlvolle en moderne manier om je televisie en audiovisuele apparatuur in je huis te integreren. Het is in feite een op maat gemaakte wandunit die is ontworpen om je televisie en bijbehorende apparatuur op een naadloze en aantrekkelijke manier te presenteren.

Hangende kasten

Hangende kasten zijn ontworpen om verticale opbergruimte te bieden en zijn ideaal voor het maximaliseren van de beschikbare ruimte in een kamer. Deze kasten worden aan de muur bevestigd met behulp van stevige beugels of ophangsystemen. Een van de voordelen van hangende kasten is dat ze de vloerruimte vrijlaten, waardoor de kamer er ruimer uitziet en gemakkelijker schoon te maken is.

Kasten met open haard

Kasten met open haard, ook wel bekend als haardmeubels of haardwandunits, zijn speciaal ontworpen meubelstukken die een open haard combineren met opberg- en displaymogelijkheden. De opberg- en displaymogelijkheden in deze meubels zijn divers en kunnen bestaan ​​uit kasten, lades, open planken en gesloten kastdeuren

Wilt u advies van een expert over de mooiste kasten voor uw woning?

Kom langs in de winkel of maak een afspraak.

Kasten