Zonwering

‘t Verfhuis de specialist
in zonwering

Zonwering in alle soorten en maten

Zonwering houdt directe zoninval tegen en houdt op die manier je kamers lekker koel. Ook voor in de tuin is zonwering perfect voor op warme zomerdagen. Bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer laten we u graag een ruim assortiment aan zonwering zien.

Zonwering-Terrasscherm-knikarmscherm-'t Verfhuis

Opgemeten en geplaatst door onze specialisten

Allereerst begint u met het selecteren van uw zonwering op basis van de gewenste functionaliteit. Daarna kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide selectie aan stijlen. Onze deskundigen komen graag bij u langs om u de beschikbare opties in uw eigen huis te tonen, of u kunt een bezoek brengen aan onze winkel om een kijkje te nemen tussen de diverse zonweringsmogelijkheden. Heeft u een keuze gemaakt? Dan zorgen wij voor het opmeten van uw ramen op locatie, het op maat maken van de zonwering, en tot slot wordt alles vakkundig bij u thuis geïnstalleerd.

Welke soorten zonwering vindt u bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer?

Knikarmschermen en terrasschermen

Knikarmschermen en terrasschermen van ‘t Verfhuis Frank Scheffer bieden schaduw wanneer u dat nodig heeft. Deze terras- en zonneschermen maken het spelen met de zon een geweldige ervaring.
Met een terrasscherm van ‘t Verfhuis Frank Scheffer kunt u nog meer genieten van uw terras. Het biedt beschutting tegen de zon, creëert schaduw en zorgt voor een aangenaam klimaat. Het knikarmscherm biedt een vrije doorgang naar uw terras en onderscheidt zich door zijn hoge kwaliteit, slanke uitstraling en uitgebreide mogelijkheden. Of u nu een maatwerk knikarmscherm van 13,5 meter breed nodig heeft of een elektrisch bedienbaar model, wij hebben het voor u. Zo kunt u optimaal genieten van uw buitenruimte.

Rolluiken

Rolluiken zijn een uitstekende investering in uw woonplezier. Rolluiken van ’t Verfhuis Frank Scheffer zijn duurzaam en bieden verhoogd comfort en veiligheid. Ze verminderen ook geluidsoverlast, helpen energie te besparen en werken inbraak vertragend. Onze elektrische rolluiken zijn warmte werend en isolerend, wat betekent dat ze in de zomer de hitte buiten houden en in de winter de warmte binnen. Dit maakt ze een duurzame oplossing voor een lagere energierekening en een verhoogd wooncomfort

Screens

Bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer vindt u ritsscreens met uitstekende prestaties op het gebied van zon- en warmtewering. Deze screens hebben een strakke en compacte vormgeving en bieden optimale privacy en bescherming van uw kozijnen. Functionaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk, maar het oog wil ook wat. Daarom combineren onze nieuwe generatie screens design met kwaliteit. De G90 heeft bijvoorbeeld een stoere en vierkante kast met een zeer slanke behuizing van slechts 90 mm. Geen zichtbare schroeven en een waanzinnig strak design dat uw woning verrijkt.

't Verfhuis advies

Wilt u advies van een expert over de mooiste zonwering voor uw woning?

Kom langs in de winkel of maak een afspraak.

Knikarmschermen en terrasschermen

Rolluiken

Screens