Verf en behang

Verf en behang voor uw interieur

Vind de perfecte kleur en textuur

Bij ‘t Verfhuis ontdekt u een uitgebreid aanbod van verf en behang om uw interieur te verfraaien. Kies uit diverse kwalitatieve verfsoorten en unieke behangpatronen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste kleuren en materialen. Bezoek onze winkel voor inspiratie en advies.

't Verfhuis Verf en behang

Professioneel schilderwerk voor een frisse uitstraling

Bij ‘t Verfhuis zorgen onze schilders voor een nieuwe look in uw woning. Van muren en plafonds tot kozijnen en deuren, wij adviseren over kleur en verfsoorten. Bezoek onze winkel of maak een afspraak voor advies op locatie. Met onze computergestuurde mengmachines creëren we elke gewenste kleur. Wij leveren diverse merken, zoals Sigma, Wijzonol, Sikkens en Niveau, en kunnen nagenoeg alles binnen één dag leveren.

Behang

Ook als u zelf gaat behangen, kunnen wij u goed adviseren, tips geven en voorzien van de juiste benodigdheden. Wij hebben meer dan 100 behangboeken met een keuze van klassiek tot modern, van baby- tot tienerkamer, barok, landelijk, romantisch, trendy, vintage, industrieel en fotowanden, van merken zoals Arte, Hooked on Walls, Eijffinger en Esta.  Kortom te veel om op te noemen.  Vaak kunnen wij al binnen één week leveren!

Kom op uw gemak langs in onze winkel om onder het genot van een kopje koffie of thee de collecties te bekijken. Als het niet mogelijk is om naar de winkel te komen, brengen wij de boeken bij u thuis, zodat u het behang in alle rust kunt uitzoeken.

Wilt u advies van een expert over de mooiste wandkleuren voor uw woning?

Kom langs in de winkel of maak een afspraak.

Verf

Behang