Veelzijdige kasten van 't Verfhuis Frank Scheffer in Leiden

Neem contact op

Houdt u niet van rommel en ziet u uw kledingstukken liever netjes in de kast hangen? De veelzijdige kastensystemen van 't Verfhuis Frank Scheffer bieden voldoende opbergruimte en zijn tevens een stijlvolle aanvulling op uw interieur. Wilt u dat uw droomkast in 3D op de computer uitgetekend wordt? Kom langs in onze winkel en wij maken van uw droom werkelijkheid.

Kasten in alle soorten en maten

De standaardkasten van meubelgiganten passen niet altijd mooi in uw interieur. Ze zijn net te smal of te breed, te hoog of te laag, of de kleur wijkt af. Gelukkig hebt u met de kasten van 't Verfhuis Frank Scheffer uit Leiden veel meer mogelijkheden. We hebben modulaire systemen met veel opties, maar leveren ook maatwerkkasten voor die ruimtes waarvan u misschien denkt dat er helemaal geen kast past. Laat u verbazen in onze winkel, of maak een afspraak met een adviseur bij u thuis.

Maak een afspraak

De verschillende kasten van 't Verfhuis Frank Scheffer

Schuifdeurkasten

Schuifdeuren met een aluminium frame zijn een toonbeeld van stijl, kwaliteit en functionaliteit. De schuifdeuren worden op maat gemaakt; schuine wanden, grote of juist kleine afmetingen zijn hierbij geen enkel probleem. Voor elke prijsklasse is een passende kast; van appartement tot landhuis, van kelder en schuur tot studeer- en slaapkamer. Door de keuze uit vele verschillende decors en diverse glas- en spiegel opties stelt u een persoonlijke combinatie samen, die aansluit bij uw smaak en interieur.

Inloopkasten (walk-in closets)

Een inloopkast biedt een zee aan ruimte voor het opbergen van onder andere kleding, reiskoffers en schoenen. Ook deze inloopkasten worden op de door u gewenste maat gemaakt met een persoonlijke indeling van legplanken, kledingrekken, schoenenplanken, lades etc. Indien gewenst, wordt de kast afgewerkt met een paar prachtige schuifdeuren.

Wilt u weten wat een kast ongeveer kost? Bekijk de rekenvoorbeelden of laat een berekening maken in onze winkel.

Herenstraat 96

   2313 AM Leiden

071 - 513 31 50

Neem contact op