Woninginrichting Wassenaar

Alles voor woninginrichting in Wassenaar bij één adres

Wilt u alles voor uw woninginrichting in Wassenaar bij één adres vinden? Gordijnen, vloeren, verf, behang, zonwering, kasten. Omdat u geen zin heeft om langs ontelbaar veel aanbieders te moeten gaan? Maak het uzelf gemakkelijk en ga naar ‘t Verfhuis Frank Scheffer! Hier vindt u namelijk alles op het gebied van woninginrichting onder één dak. We bieden u een ruim assortiment om uw complete woning, van boven tot beneden, in te richten. Kom daarom snel langs en ontdek wat er mogelijk is voor uw woninginrichting in Wassenaar.

Uw woning volgens uw wensen inrichten

Een woning in Wassenaar kopen is natuurlijk een droom die uit komt. Maar de woninginrichting van uw nieuwe huis is nog veel leuker! U bepaalt zelf welk kleurtje er op de wanden komt, welke vloer er in welke ruimte komt te liggen, in welke kasten u uw spullen opbergt, welke zonering uw woning lekker koel houdt en welke functionele, maar vooral ook sfeervolle raambekleding u ophangt. En dit vindt u allemaal bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer. In verschillende stijlen kleuren en maten, zodat u uw woning kunt inrichten zoals u dat wenst!

‘t Verfhuis Frank Scheffer – specialist in woninginrichting

Wij zijn dé specialist in woninginrichting. Daarom denken we graag met u mee. Bijvoorbeeld over een geschikte vloer voor de ruimte, welke kleur gordijnen, verf of behang daar goed bij te combineren is en welke kast erbij past. Ook kunnen wij de door u uitgekozen raambekleding bij u in Wassenaar ophangen. Door vooraf uw ramen op te meten en uw raambekleding op maat te maken, past deze altijd. Ook kasten maten wij op maat. Bovendien leveren wij de beste verfproducten en zorgen onze schilders ervoor dat alles strak bij u op de wand komt. Vloeren worden geleverd en gelegd door echte vloerspecialisten.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Woninginrichting in Wassenaar met kasten op maat

Bij ons kunt u terecht voor kasten in alle soorten en maten. Zo bieden wij u modulaire systemen met veel opties, maar ook kasten op maat. Deze kasten passen perfect in die ruimtes waarvan u denkt dat er geen kast kan staan. Onze kasten hebben voldoende opbergruimte en zijn een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. U maakt er uw woninginrichting in Wassenaar helemaal mee af!

Neem contact op voor advies

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Daarom adviseren wij u graag over uw woninginrichting in Wassenaar. Kom langs of maak een afspraak met een adviseur om bij u thuis te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Bel naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.