Woninginrichting Voorschoten

Woninginrichting in Voorschoten – van boven tot beneden

Wilt u uw woning in Voorschoten van boven tot beneden inrichten? Bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer vindt u alles voor uw woninginrichting onder één dak! Vloeren, gordijnen, zonwering, verf, behang en meer. Zelfs kasten op maat! Wij bieden u een ruim assortiment waarmee u uw complete woning kunt inrichten. Maak het uzelf gemakkelijk en ga voor uw woninginrichting in Voorschoten naar ‘t Verfhuis Frank Scheffer!

Alles onder één dak

Zodra u uw droomhuis gekocht heeft, kan de woninginrichting beginnen. Dit is natuurlijk de leukste stap. Welk kleurtje komt er op de wand? Welke soort vloer neemt u? Laat u kasten op maat maken? Neemt u zonwering zodat u uw woning lekker koel kunt houden? En welke functionele, maar vooral ook sfeervolle raambekleding zoekt u uit? Bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer vindt u alles voor uw woninginrichting in Voorschoten onder één dak. Dankzij ons ruime assortiment met verschillende stijlen, kleuren en maten kunt u uw woning inrichten zoals u dat wenst.

Zorgeloze woninginrichting in Voorschoten

Uw woninginrichting in Voorschoten vraagt om voldoende aandacht. U wilt immers dat het resultaat perfect is. Daarom denken wij graag met u mee. Wij kunnen bijvoorbeeld kasten op maat voor u maken, zodat de kast perfect bij de rest van uw interieur past. Dat geldt ook voor de raambekleding. Bovendien komen wij voor de raambekleding ook nog eens uw ramen opmeten en de raambekleding bij u ophangen. Wilt u een nieuw kleurtje op de wand? Onze schilders leveren de beste verfproducten en zorgen ervoor dat alles strak bij u op de wand komt. En uw nieuwe vloer? Die leveren en leggen onze vloerspecialisten.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Kasten op maat van ‘t Verfhuis Frank Scheffer

Heeft u in uw woning in Voorschoten een ruimte waarvan u denkt dat er geen kast in past? Door kasten op maat te laten maken kunt u overal een kast kwijt! U bepaalt hoe de kast eruit komt te zien. Zo is een kast op maat een stijlvolle aanvulling op uw interieur. Bovendien heeft u voortaan voldoende opbergruimte in huis. Bij uw woninginrichting in Voorschoten mogen kasten op maat zeker niet ontbreken!

Advies nodig? Neem contact op

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Dat maakt het niet gemakkelijker om uw woninginrichting in Voorschoten te bepalen. Gelukkig kunt u bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer terecht voor advies. Kom eens langs of maak een afspraak met onze adviseur, zodat deze naar u toe kan komen om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.