Woninginrichting Voorhout

Alles voor de mooiste woninginrichting in Voorhout

Bezig met de woninginrichting in Voorhout? Bent u daarvoor op zoek naar vloeren, gordijnen, verf, behang, zonwering of kasten? U vindt het allemaal bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer! Maak het uzelf gemakkelijk en kom langs. U hoeft dan niet naar ontelbaar veel aanbieders, u vindt alles voor uw woninginrichting in Voorhout onder één dak. Zo helpen wij u uw woning van boven tot beneden in te richten.

Ruime keuze

U heeft uw droomhuis gekocht en u mag eindelijk gaan inrichten. Dit is ongetwijfeld de leukste stap! Bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer vindt u alles voor uw woninginrichting in Voorhout. Verf voor op de wand, een nieuwe vloer, kasten, zonwering en functionele, maar vooral ook sfeervolle raambekleding. In verschillende kleuren, stijlen en maten. Bij ons slaagt u hoe dan ook!

De Service van ‘t Verfhuis Frank Scheffer bij uw woninginrichting in Voorhout

Als het op woninginrichting in Voorhout aankomt, is er heel veel mogelijk. Alleen al bij de keuze voor een vloer. Wij denken graag met u mee over een perfecte inrichting. Welke vloer u het beste kunt nemen, en welke gordijnen of verf daar goed bij te combineren zijn. Ook helpen we u kasten uit te zoeken die perfect passen. Of maken we kasten voor u op maat. Net als uw raambekleding. We komen uw ramen zelfs opmeten en de raambekleding bij u ophangen. Uw vloer wordt geleverd en gelegd door onze vloerspecialisten. En een nieuw kleurtje op de muur? Onze schilders leveren de beste verfproducten die zij ook nog eens strak op uw wand aanbrengen!

Laat je inspireren

Bekijk meer

Laat uw kasten op maat maken

Maak uw woninginrichting in Voorhout helemaal af door kasten op maat te laten maken. Door een kast op maat te laten maken past er zelfs een kast in die ene ruimte waarvan u dacht dat er geen kast zou passen. Bovendien heeft u hierdoor voldoende opbergruimte. En een kast op maat is een stijlvolle aanvulling op uw interieur!

Neem direct contact op voor deskundig advies

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u graag advies over uw woninginrichting in Voorhout? Kom dan gerust eens langs bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer. Wij komen ook graag naar u toe, maak hiervoor een afspraak met onze adviseur door te bellen naar 071 513 31 50, een e-mail te sturen naar info@verfhuis.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier op de website.