Woninginrichting Sassenheim

Alles voor uw woninginrichting in Sassenheim vindt u bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer

Wilt u alles voor uw woninginrichting in Sassenheim bij één adres kunnen vinden? Maak het uzelf gemakkelijk en ga naar ‘t Verfhuis Frank Scheffer! Hier vindt u namelijk alles om uw woning van boven tot beneden in te kunnen richten. Gordijnen, vloeren, verf, behang, zonwering en meer. Zo hoeft u niet langs ontelbaar veel aanbieders, maar vindt u alles onder één dak. Kom snel eens bij ons langs en wij helpen u met uw complete woninginrichting in Sassenheim.

Richt uw woning in zoals u wenst

U heeft eindelijk uw droomhuis in Sassenheim gekocht. Dit is natuurlijk heel leuk, maar de woninginrichting van uw droomhuis is nog veel leuker. Een nieuwe kleur op de wand en een nieuwe vloer erin. Sfeervolle en functionele raambekleding, kasten waarin u uw spullen op kunt bergen en natuurlijk zonwering om uw huis lekker koel te houden. Wij hebben het allemaal. In verschillende stijlen, kleuren en maten, zodat u uw woning kunt inrichten zoals u wenst.

Specialist in woninginrichting

U heeft enorm veel keuze als het op woninginrichting in Sassenheim aankomt. Alleen al qua vloer. Kiest u bijvoorbeeld voor een PVC-vloer of een laminaatvloer? En welke kleur gordijnen, verf of behang combineert u daarbij? Welke kasten passen hier perfect bij? Wij denken met u mee. Ook kunnen wij langskomen om uw ramen op te meten en de door u uitgekozen raambekleding bij u op te hangen. Wij maken de raambekleding ook nog eens op maat voor u. Dat geldt ook voor de kasten. Bovendien leveren wij de beste verfproducten en zorgen onze schilders ervoor dat alles strak op de wand komt. Vloeren worden geleverd en gelegd door onze echte vloerspecialisten. Zo wordt uw complete woninginrichting in Sassenheim verzorgd.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Kasten op maat laten maken

Bij ons vindt u kasten in alle soorten en maten, zoals modulaire systemen met veel opties, maar wij kunnen ook kasten op maat maken voor die ene ruimte waarvan u denkt dat er geen kast past. Onze kasten hebben voldoende opbergruimte en zijn een stijlvolle aanvulling op uw interieur. Met kasten op maat maakt u uw woninginrichting in Sassenheim helemaal af!

Advies over woninginrichting in Sassenheim? Neem contact op

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Laat u daarom adviseren over uw woninginrichting in Sassenheim bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer. U kunt ook een afspraak maken met onze adviseur om bij u thuis de mogelijkheden te bespreken. Een afspraak maakt u door te bellen naar 071 513 31 50, een e-mail te sturen naar info@verfhuis.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier op de website.