Woninginrichting Oegstgeest

Alles voor uw woninginrichting in Oegstgeest

Wilt u uw nieuwe woning inrichten en bent u op zoek naar een adres waarbij u alles op het gebied van woninginrichting in Oegstgeest onder één dak vindt? Maak het uzelf gemakkelijk en kom langs bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer. Gordijnen, vloeren, verf, behang, zonwering en meer. Wij hebben het allemaal voor u! We bieden u een ruim assortiment om uw hele woning van boven tot beneden in te richten. Voor complete woninginrichting in Oegstgeest, gaat u naar ‘t Verfhuis Frank Scheffer.

Uw woning inrichten zoals u wenst

Een woning kopen in Oegstgeest is leuk, maar de woninginrichting is nog veel leuker. Een nieuw kleurtje op de wand? Een nieuwe vloer? Niet alleen sfeervolle, maar vooral ook functionele raambekleding? Kasten om uw spullen in op te bergen? Zonwering om het in huis lekker koel te kunnen houden? ‘t Verfhuis Frank Scheffer biedt het u allemaal. En dat in verschillende stijlen, kleuren en maten. Zo kunt u uw woning inrichten precies zoals u wenst.

De service van ‘t Verfhuis Frank Scheffer

Als het op woninginrichting in Oegstgeest aankomt, heeft u enorm veel keuze. Alleen al qua vloeren. Kiest u voor PVC-vloeren, tapijt, laminaatvloeren of toch novilon? En welke kleur gordijnen, verf of behang kunt u daar goed bij combineren? En hoe zorgt u ervoor dat de kasten die u uitzoekt perfect passen? Wij denken graag met u mee. Ook kunnen wij bij u langskomen om uw ramen op te meten en raambekleding op te hangen. Raambekleding maken wij ook op maat voor u. Net als kasten. Bovendien leveren wij de beste verfproducten en zorgen wij ervoor dat alles bij u strak op de wand komt. En uw vloer? Die wordt geleverd en gelegd door onze echte vloerspecialisten. Wij zijn niet voor niets dé specialist in woninginrichting in Oegstgeest.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Kasten op maat

Wij bieden u kasten in alle soorten en maten. Zo hebben wij voor u modulaire systemen met veel opties, maar maken wij ook kasten op maat voor die ruimtes waarvan u denkt dat er helemaal geen kast past. Onze kasten zorgen voor voldoende opbergruimte en zijn tevens een stijlvolle aanvulling op uw interieur. Ze maken uw woninginrichting in Oegstgeest helemaal af!

Advies over woninginrichting in Oegstgeest? Neem contact op

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Dat maakt de woninginrichting in Oegstgeest niet makkelijker. Gelukkig kunnen wij u hierover adviseren. Kom langs bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer of maak een afspraak met een adviseur. Dan komen wij naar u toe om te bekijken wat er mogelijk is. Bel naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website om een afspraak te maken. Neem ook gerust contact op als u vragen heeft of meer informatie wilt.