Woninginrichting Nieuw-Vennep

Alles voor een complete woninginrichting in Nieuw-Vennep

Bij uw woninginrichting in Nieuw-Vennep komt veel kijken. Gordijnen, vloeren, verf, behang, zonwering en meer. Heeft u geen zin om langs ontelbaar veel aanbieders te moeten gaan om uw woninginrichting compleet te maken? Ga naar ‘t Verfhuis Frank Scheffer en maak het uzelf gemakkelijk. Hier vindt u namelijk alles op het gebied van woninginrichting onder één dak. Wij bieden u een ruim assortiment om uw woning van boven tot beneden in te richten. Kom langs voor complete woninginrichting in Nieuw-Vennep.

Woninginrichting zoals u wenst

U heeft uw droomhuis gekocht en bent u toe aan de leukste stap, namelijk de woninginrichting in Nieuw-Vennep. Een nieuwe kleur op de wanden, een nieuwe vloer, zonwering om de woning lekker koel te houden, kasten om uw spullen in op te bergen en functionele, maar vooral ook sfeervolle raambekleding. U bepaalt hoe uw woning eruit komt te zien. En het mooie is dat u alles voor uw woninginrichting in Nieuw-Vennep kunt vinden bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer!

Onze service

Wij denken graag met u mee over uw woninginrichting. Welke soort vloer het meest geschikt is voor een ruimte, welke kleur verf, behang of gordijnen u daarmee kunt combineren en welke kasten daar perfect bij passen. Kasten kunnen wij op maat maken. Net als raambekleding. Wij komen graag langs om uw ramen op te meten en hangen de raambekleding ook nog eens voor u op. Een vloer wordt geleverd en gelegd door echte vloerspecialisten. Bovendien leveren wij de beste verfproducten die onze schilders strak op uw wanden aanbrengen.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Kasten op maat voor uw woninginrichting in Nieuw-Vennep

Kasten zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Zo bieden wij u bijvoorbeeld modulaire systemen met veel opties, maar ook kasten op maat voor die ruimtes waarvan u denkt dat er geen kast zou passen. Een kast op maat is een stijlvolle aanvulling op uw interieur. Bovendien biedt de kast voldoende opbergruimte. U maakt er uw woninginrichting in Nieuw-Vennep helemaal mee af!

Neem contact op voor advies over woninginrichting

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Hierdoor wordt uw woninginrichting in Nieuw-Vennep natuurlijk niet makkelijker. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor advies. Kom langs of maak een afspraak met een adviseur om bij u thuis de mogelijkheden te bespreken. Bel om een afspraak te maken naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.