Woninginrichting Lisse

Alles voor uw woninginrichting in Lisse onder één dak

Waar vindt u alles voor uw woninginrichting in Lisse onder één dak? Bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer natuurlijk! Gordijnen, vloeren, behang, verf, zonwering, kasten op maat. Wij hebben het allemaal voor u! In ons ruime assortiment vindt u alles om uw hele woning van boven tot beneden in te kunnen richten. U hoeft dus niet naar ontelbaar veel aanbieders om uw woninginrichting in Lisse samen te stellen. Maak het uzelf gemakkelijk en ga gewoon naar ‘t Verfhuis Frank Scheffer!

Service

Wij zijn dé woningspecialist en denken daarom graag met u mee over uw woninginrichting in Lisse. We helpen u een geschikte vloer uit te kiezen, hier gordijnen, verf of behang bij te combineren en passende kasten uit te zoeken. Kasten kunnen wij ook op maat maken. Net als raambekleding. Voor raambekleding komen wij bovendien bij u langs om uw ramen op te meten en de raambekleding op te hangen. Wat uw vloer betreft, wordt deze geleverd en gelegd door onze eigen echte vloerspecialisten. En de verf? Die wordt strak op uw wanden aangebracht door onze ervaren schilders.

Woninginrichting in Lisse zoals u wenst

Een woning in Lisse kopen is voor u een droom die uitkomt. Maar het leukste hiervan is de woninginrichting. Deze kunt u namelijk volledig naar uw wensen bepalen. Een nieuw kleurtje op de wanden? En een nieuwe vloer? Kasten om uw spullen in op te kunnen bergen? Zonwering waarmee u uw huis van binnen koel houdt? En functionele, maar vooral ook hele sfeervolle raambekleding. ‘t Verfhuis Frank Scheffer biedt u dit allemaal in verschillende stijlen, kleuren en maten!

Laat je inspireren

Bekijk meer

Maatwerk kasten

Kasten zijn er in allerlei soorten en maten. Zo vindt u bij ons modulaire systemen met veel opties, maar kunt u ook kasten op maat laten maken. Zo past er ook een kast in die ene ruimte waarvan u denkt dat er eigenlijk geen kast in past. Door een kast op maat te maken heeft u altijd voldoende opbergruimte en een stijlvolle aanvulling op uw interieur. Ze maken uw woninginrichting in Lisse helemaal af!

Advies over woninginrichting? Neem contact op

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Hierdoor wordt het inrichten van uw woning niet gemakkelijker. Gelukkig kunnen wij u adviseren over woninginrichting in Lisse. Kom langs bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer of maak een afspraak met een adviseur om bij u thuis te bespreken wat er mogelijk is. Bel naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website om een afspraak met ons te maken.