Woninginrichting Koudekerk aan den Rijn

Woninginrichting in Koudekerk aan den Rijn

Wilt u de mooiste woninginrichting in Koudekerk aan den Rijn? Bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer vindt u alles om uw woning van boven tot beneden in te richten. Wij bieden u een ruim assortiment voor uw complete woninginrichting in Koudekerk aan den Rijn. U hoeft dus niet naar onnodig veel aanbieders toe te gaan, want bij ons vindt u alles onder één dak. Maak het uzelf gemakkelijk en ga voor uw woninginrichting in Koudekerk aan den Rijn naar ‘t Verfhuis Frank Scheffer!

De mogelijkheden bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer

U wilt dat uw woninginrichting in Koudekerk aan den Rijn perfect is. U moet er immers in leven. Daarom bieden wij u alles voor uw woninginrichting onder één dak. Een nieuw kleurtje op de wand? Een nieuwe vloer? Zonwering, zodat u het koel houdt in huis? Kasten om spullen in op te bergen? En functionele, maar ook sfeervolle raambekleding? Bij ons vindt u het allemaal. In verschillende stijlen, kleuren en maten!

Extra service bij uw woninginrichting in Koudekerk aan den Rijn

Op het gebied van woninginrichting in Koudekerk aan den Rijn, is er van alles mogelijk. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten vloeren en waarmee u gordijnen, verf of behang mee kunt combineren. Wij denken graag met u mee over de mooiste woninginrichting in Koudekerk aan den Rijn. Ook kunnen wij u hierbij helpen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld kasten en raambekleding op maat voor u maken. We komen de ramen zelfs bij u opmeten en vervolgens de raambekleding ook ophangen. Vloeren worden door onze vloerspecialisten geleverd en gelegd. En de verf? Onze schilders zorgen ervoor dat alles strak op de wand komt.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Een kast op maat past in iedere ruimte

Wilt u een kast die perfect in de ruimte past? Laat deze dan op maat maken! ‘t Verfhuis Frank Scheffer is gespecialiseerd in het maken van kasten op maat. Wij zorgen voor voldoende opbergruimte en een stijlvolle aanvulling voor uw interieur. Door kasten op maat te laten maken past er overal een kast, ook in die ene ruimte waarvan u eigenlijk dacht dat daar geen kast zou kunnen staan.

Advies nodig? Neem contact op

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Heeft u advies nodig voor uw woninginrichting in Koudekerk aan den Rijn? Kom dan gerust eens langs bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer. Het is ook mogelijk om onze adviseur naar u te laten komen, maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 071 513 31 50, een e-mail te sturen naar info@verfhuis.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier op de website.