Woninginrichting Katwijk aan Zee

Voor de mooiste woninginrichting in Katwijk aan Zee

Een woninginrichting in Katwijk aan Zee zonder zorgen? Dat kan als u naar ‘t Verfhuis Frank Scheffer gaat. Hier vindt u namelijk alles op het gebied van woninginrichting onder één dak. Vloeren, verf, behang, gordijnen, zonwering, kasten en meer. We hebben een ruim assortiment voor u, zodat u uw woning van beneden tot boven in kunt richten. Zonder dat u naar onnodig veel aanbieders hoeft! Maak het uzelf gemakkelijk en ga voor uw woninginrichting in Katwijk aan Zee naar ‘t Verfhuis Frank Scheffer.

Ruim assortiment voor uw woninginrichting in Katwijk aan Zee

Wij hebben alles voor uw woninginrichting in Katwijk aan Zee. U hoeft echt nergens meer aan te denken als u uw woninginrichting gaat uitzoeken bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer. Een nieuwe vloer, een kleurtje voor op de wanden, sfeervolle en functionele raambekleding, kasten, zonwering en meer. Bij ons vindt u het. En dat in verschillende maten, kleuren en stijlen.

Extra service

Wij zijn dé woonspecialist. Daarom denken wij graag mee over uw woninginrichting in Katwijk aan Zee. Maar wij doen meer voor u. Zo beschikken wij over goede schilders die de beste verfproducten leveren en deze ook nog eens strak bij u op de wand aanbrengen. Onze vloerspecialisten leveren en leggen uw vloer. Voor raambekleding komen wij bij u langs om uw ramen op te meten en de raambekleding op te hangen. Bovendien kunnen wij de raambekleding op maat voor u maken. Dit doen wij ook voor kasten. We bieden u net dat beetje extra service, zodat u zorgeloos uw woning kunt inrichten zoals u dat wilt.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Kasten op maat – een stijlvolle aanvulling op uw interieur

Hoe zorgt u ervoor dat de kasten die u uitzoekt perfect passen? Ook in die ene ruimte waar eigenlijk geen kast past? Door kasten op maat te laten maken natuurlijk! Kasten op maat bieden u niet alleen voldoende opbergruimte, ze zijn ook nog eens een zeer stijlvolle aanvulling op uw interieur. Ze maken uw woninginrichting in Katwijk aan Zee helemaal af.

Neem contact op om u te laten adviseren

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u zich laten adviseren over uw woninginrichting in Katwijk aan Zee? Kom dan gerust eens langs bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer. U kunt onze adviseur ook naar u toe laten komen. Maak hiervoor een afspraak. Bel naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.