Verfwinkel Wassenaar

Dé verfwinkel voor Wassenaar

Bent u op zoek naar een verfwinkel in de buurt van Wassenaar? Al sinds 1957 is Verfhuis Leiden dé specialist in woninginrichting en alles wat met verf en schilderen te maken heeft voor iedereen in Wassenaar. Gebruik voor het beste resultaat alleen de hoogwaardige producten van topmerken die wij in onze verfwinkel bieden. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van de beste kwaliteit binnen- en buitenverf voor al uw schilderklussen! Heeft u vragen over bepaalde merken verf of verfsoorten of heeft u advies nodig over het schilderen van uw woning? Bel voor meer info of kom gerust langs in onze verfwinkel bij Wassenaar!

Professionele verf voor een frisse uitstraling

In onze verfwinkel bij Wassenaar helpen wij u graag met goede verf en verfbenodigdheden om die mooie, frisse en nieuwe look te creëren die u wenst voor bijvoorbeeld uw woning of kantoor. Van muren en plafonds tot kozijnen en deuren; wij adviseren u graag over alle denkbare kleuren en verfsoorten. Bezoek dus onze verfwinkel bij Wassenaar of maak een afspraak voor advies bij u op locatie. Met onze computergestuurde mengmachines kunnen wij elke gewenste kleur voor u maken. Wij leveren diverse merken verf en verfbenodigdheden en kunnen nagenoeg alles wat u nodig heeft binnen één dag voor u verzorgen.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Ruim assortiment verfsoorten

Wij hebben een ruim assortiment interieurverf op terpentinebasis voor u in huis. De verf op terpentinebasis van Niveau is bijvoorbeeld ideaal voor het creëren van een perfect te schuren grondlaag voor hout, plaatmateriaal en voorbehandeld materiaal. Uiteraard hebben wij ook een ruim aanbod soorten en merken interieurverf op waterbasis in onze verfwinkel bij Wassenaar, zoals grondverf, interieurvernis, glanslak, kalkmatte lak, multi-primer en zijdeglanslak.

Bezoek onze verfwinkel nabij Wassenaar!

Heeft u kunnen vinden wat u zocht voor uw verfproject in onze verfwinkel nabij Wassenaar? Dan staat er een team vol expertise klaar om u verder te helpen. Wij hebben ook alle verfbenodigdheden voor u, zodat u direct aan de slag kunt. Heeft u advies nodig bij het vinden van de juiste verf? Ook dan kunt u op ons rekenen. Bij vragen over onze producten kunt u ook contact met ons opnemen via 071 513 31 50 of het contactformulier invullen. U kunt ons ook mailen via info@verfhuis.nl.