Verfwinkel Voorschoten

‘t Verfhuis: dé verfwinkel voor Voorschoten

Bent u op zoek naar een goede verfwinkel in Voorschoten? Voor al uw schilderklussen in de omgeving van Voorschoten staan de medewerkers van Verfhuis Leiden voor u klaar om u te voorzien van de beste kwaliteit binnen- en buitenverf. Bezoek onze verfwinkel nabij Voorschoten en koop de hoogwaardige kwaliteit verfproducten die u nodig heeft. Zo hebben wij altijd de beste verfmerken uit voorraad leverbaar, van bijvoorbeeld Niveau, maar ook Wijzonol, Sikkens, Hermadix, Sigma Coatings en Hexa. Wilt u advies over verfsoorten of verkleuren die bij uw woning passen? Neem contact op met ‘t Verfhuis of kom langs in onze verfwinkel vlak bij Voorschoten.

Een geheel nieuwe uitstraling van uw woning

Een nieuwe verflaag kan een huis weer laten opbloeien. Bij ‘t Verfhuis kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om die nieuwe look met verf in uw woning te realiseren. Van muren en plafonds tot kozijnen en deuren; wij adviseren u over alle soorten kleur en verfsoorten. Bezoek onze winkel of maak een afspraak voor een advies bij u op locatie. Met onze computergestuurde mengmachines creëren we elke door u gewenste kleur. Wij leveren diverse merken en kunnen nagenoeg alles binnen één dag voor u verzorgen.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Niveau bestelt u in onze webshop!

In onze verfwinkel bij Voorschoten kunt u terecht voor allerlei soorten verf en verfbenodigdheden, zoals de hoogwaardige producten van het merk Niveau. Wij hebben interieurverf op waterbasis en op terpentinebasis, ook van Niveau. Deze verf is verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoeveelheden. Advies nodig over kleur- en verfsoorten? Bel gerust naar ‘t Verfhuis. Met drie computergestuurde mengmachines maken wij elke gewenste kleur in elke verfsoort. Zo weet u precies wat u koopt in onze verfwinkel bij Voorschoten. En voor vragen over onze hoogwaardige verf kunt u altijd contact opnemen met ‘t Verfhuis.

Contact met ‘t Verfhuis

Wilt u de beste kwaliteit verf voor uw schilderklus? Kom dan langs voor de beste kwaliteit verf in onze verfwinkel bij Voorschoten! Heeft u vragen of wilt u advies krijgen van onze verfspecialisten? Neem contact met ons op of kom langs in de verfwinkel. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 071 513 31 50 of vul het contactformulier in. U kunt ons ook een mail sturen via info@verfhuis.nl.