Verfwinkel Voorhout

‘t Verfhuis: dé verfwinkel voor Voorhout

Heeft u verf nodig van goede kwaliteit? Dan gaat u beter niet naar de bouwmarkt, maar koopt u uw verf en verfbenodigdheden bij ‘t Verfhuis: de verfwinkel voor Voorhout! Wij zijn al sinds 1957 specialist in woninginrichting en alles op het gebied van verf. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies over en het leveren van de beste kwaliteit binnen- en buitenverf voor al uw schilderklussen in en om het huis of bedrijf. Heeft u vragen over de verfsoorten of wilt u advies? Neem dan gerust contact op met ‘t Verfhuis of kom langs in onze verfwinkel bij Voorhout. Wij helpen u graag!

Prachtig resultaat dankzij onze verfwinkel

Bij elke schilderklus moet de kwaliteit van de verf en de schildersbenodigdheden voorop staan. Waarom? Omdat schilderen tevergeefs is als u slechte producten gebruikt. Anders kunt u wel bezig blijven. Dat wilt u toch niet? En waar kunt u dan beter terecht dan in onze verfwinkel bij Voorhout? Precies! Dus of u nu op zoek bent naar primer, lak, verf op waterbasis of verf voor de buitenkant van uw pand: u vindt het bij ons allemaal. ‘t Verfhuis heeft vrijwel alles wat u nodig heeft om die nieuwe look met verf in uw woning te realiseren. Van muren en plafonds tot kozijnen en deuren; wij adviseren u over alle soorten kleur en verfsoorten. Bezoek daarom onze verfwinkel of maak een afspraak voor een advies bij u op locatie. Met onze computergestuurde mengmachines creëren we nagenoeg elke door u gewenste kleur. Wij leveren verf en verfbenodigdheden van vele topmerken en kunnen nagenoeg alles binnen één dag voor u verzorgen.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Ruim assortiment verfsoorten en -merken

Als u begint aan een verfklus, moet u natuurlijk wel weten welke verf hierbij het beste past. Wilt u binnenruimtes schilderen? Dan is de binnenverf van Verf op Niveau bijvoorbeeld een goede keuze. In onze verfwinkel nabij Voorhout bieden we diverse soorten interieurverf aan van Niveau, zoals grondverf, interieurvernis, glanslak, kalkmatte lak, multi-primer en zijdeglanslak. De verf op terpentinebasis van Niveau is ideaal voor het creëren van een perfect schuurbare grondlaag voor hout, plaatmateriaal en voorbehandeld materiaal.

Bezoek onze verfwinkel nabij Voorhout!

In onze verfwinkel bij Voorhout vindt u de beste kwaliteit verf voor iedere klus. U slaagt bij ons gegarandeerd! Heeft u vragen of kunnen wij u adviseren over verf en/of schilderwerk? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze verfwinkel. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 071 513 31 50 of vul het contactformulier in. U kunt ons ook een mail sturen via info@verfhuis.nl.