Verfwinkel Sassenheim

Dé verfspecialist voor Sassenheim

Bent u op zoek naar een verfwinkel in Sassenheim? Voor al uw verf- en schilderklussen in Sassenheim kunt u terecht bij Verfhuis Leiden voor verfproducten van de beste kwaliteit. ‘t Verfhuis is sinds 1957 specialist in woninginrichting, verf en verfbenodigdheden. U grijpt bij ons niet snel mis als het gaat om producten die u nodig heeft om uw woning mooi te verven. Zo hebben wij voor u uitsluitend de beste merken verf en -toebehoren, zoals van verf van Niveau. Advies nodig over verfsoorten of verfkleuren? Over lak of over muurverf? Neem contact op met ‘t Verfhuis! Of kom vanuit Sassenheim langs in onze verfwinkel.

Geheel nieuwe uitstraling aan uw woning geven

Met een likje verf komt u een heel eind als u uw huis weer wilt laten stralen. Daarvoor heeft u dan wel kwalitatief hoogwaardige verf nodig. Uiteraard vindt u die bij ‘t Verfhuis, de verfwinkel voor Sassenheim. Bij ons kunt u alles wat u nodig heeft voor uw verfklus kopen. Of het nu gaat om primer, lak, verf op waterbasis of verf voor de buitenkant van uw woning: u vindt het in de verfwinkel voor Sassenheim!

Professionele verf voor een frisse uitstraling

In onze verfwinkel bij Sassenheim helpen wij u graag met goede verf en verfbenodigdheden om die mooie, frisse en nieuwe look te creëren voor bijvoorbeeld uw woning of kantoor. Van muren en plafonds tot kozijnen en deuren; wij adviseren u graag over alle denkbare kleuren en verfsoorten. Bezoek dus onze verfwinkel bij Sassenheim of maak een afspraak voor advies bij u op locatie. Met onze computergestuurde mengmachines kunnen wij elke gewenste kleur voor u maken. Wij leveren diverse merken verf en verfbenodigdheden en kunnen nagenoeg alles wat u nodig heeft binnen één dag voor u verzorgen.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Verf van Niveau en andere topmerken!

In onze verfwinkel kunt u vanuit Sassenheim terecht voor allerlei soorten verf en verfbenodigdheden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar producten van Niveau? In onze verfwinkel bij Sassenheim vindt u diverse soorten en merken interieurverf op zowel water- als terpentinebasis. De verfsoorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoeveelheden. Bel gerust voor advies over kleuren, merken en verfsoorten. Bent u op zoek naar een specifieke kleur van Niveau? Met drie computergestuurde mengmachines maken wij elke gewenste kleur voor u van elke verfsoort of -merk. Voor hoogwaardige verf van Niveau kunt u contact met ons opnemen. Ook producten van andere merken zoals Wijzonol, Sikkens, Hermadix, Sigma Coatings en Flexa kunnen wij voor u bestellen als we het onverhoopt niet op voorraad hebben.

Bezoek onze verfwinkel bij Sassenheim

Heeft u een bepaalde soort verf op het oog? Of heeft u advies nodig over hoe te schilderen? Kunnen wij een bepaalde kleur verf voor u mengen? In onze verfwinkel vlakbij Sassenheim helpen we u graag. Uiteraard kunt u ons voor bovenstaande vragen ook bellen op 071 513 31 50 of het contactformulier invullen. U kunt ons ook mailen via info@verfhuis.nl.