Verfwinkel Oegstgeest

Uw specialist in verf voor Oegstgeest

Bent u op zoek naar een verfwinkel nabij Oegstgeest? Verfhuis Leiden staat voor u klaar met de beste kwaliteit binnen- en buitenverf voor al uw schilderklussen bij Oegstgeest! Sinds 1957 is ‘t Verfhuis Frank Scheffer dé specialist voor al uw verf en verfbenodigdheden! Heeft u vragen over de vele verfsoorten in ons assortiment of kunnen wij u advies geven over schilderen? Neem dan gerust contact op met Verfhuis Leiden!

Prachtig resultaat met ‘t Verfhuis

Een frisse verflaag doet wonderen voor de uitstraling van uw woning in Oegstgeest. Dan moet het natuurlijk wel kwalitatief goede verf zijn. Bij Verfhuis Leiden vindt u gegarandeerd de beste kwaliteit binnen- en buitenverf. Zo kunt u bijvoorbeeld aan de slag met het schilderen van uw binnenruimtes, uw gevel of uw kozijnen met hoogwaardige verf van Verfhuis Leiden die bij u in Oegstgeest prachtige resultaten oplevert!

Professionele verf voor een frisse uitstraling

Bij ‘t Verfhuis helpen wij u graag met goede verf en verfbenodigdheden in Oegstgeest voor een nieuwe look in uw woning. Van muren en plafonds tot kozijnen en deuren, wij adviseren over kleur en verfsoorten. Bezoek onze winkel nabij Oegstgeest of maak een afspraak voor advies op locatie. Met onze computergestuurde mengmachines creëren we elke gewenste kleur. Wij leveren diverse merken en kunnen nagenoeg alles binnen één dag voor u verzorgen.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Ruim assortiment verfsoorten

Verfhuis Leiden heeft voor u vele soorten verf in Oegstgeest. Zo hebben wij een ruim assortiment interieurverf op terpentinebasis. Deze verf is ideaal voor het creëren van een perfect schuurbare grondlaag voor hout, plaatmateriaal en voorbehandeld materiaal. Ook hebben wij uiteraard interieur verf op waterbasis, de verf die makkelijk aan te brengen is en die u beslist niet ruikt. Ons assortiment bestaat bijvoorbeeld uit vele soorten grondverf, interieurvernis, glanslak, kalkmatte lak, multi-primer en zijdeglanslak. Zo kunt u met de verf op waterbasis van onze verfwinkel bij Oegstgeest een watergedragen grondlaag aanbrengen op hout, voorbehandeld metaal of hard kunststof. Deze watergedragen verf is ook krasvast, transparant en zijdeglanzend. Meer weten? Neem contact met ons op!

Bezoek onze verfwinkel bij Oegstgeest!

Heeft u een bepaalde soort verf op het oog? Of heeft u advies nodig over hoe te schilderen? Wij helpen u graag. Kom gerust langs in onze winkel vlakbij Oegstgeest in Leiden. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 071 513 31 50 of het contactformulier invullen. U kunt ons ook mailen via info@verfhuis.nl.