Verfwinkel Lisse

Dé verfwinkel voor heel Lisse!

Bent u op zoek naar een verfwinkel in Lisse om uw woning of bedrijfspand op te knappen of te renoveren? Dan bent u bij Verfhuis Leiden vlak bij Lisse in de juiste verfwinkel. Met onze jarenlange ervaring in woninginrichting en verfbenodigdheden hebben wij de allerbeste producten en materialen voor u. In onze verfwinkel kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan hoogwaardige verf en verfproducten. Zo bieden wij bijvoorbeeld verf van diverse kwalitatieve merken aan, waaronder verf van het merk Niveau. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor advies over verfsoorten en verfkleuren. Of het nu gaat om lak of om muurverf. Kom langs in onze verfwinkel bij Lisse of neem gerust contact op bij vragen over verf en schilderen.

Uw woning of kantoor een nieuwe look geven

Wilt u uw huis in Lisse een nieuwe uitstraling geven? Of bent u de kleur in uw woonkamer beu en wilt u investeren in een nieuwe look? Dan bent u in onze verfwinkel bij Lisse aan het juiste adres! Op verfgebied hebben wij vrijwel alles in huis wat u nodig heeft voor uw schilderklus. Of u nu op zoek bent naar primer, lak, verf op waterbasis of verf voor de buitenkant van uw woning: u vindt het allemaal in onze verfwinkel nabij Lisse! Met een likje verf komt u vaak al een heel eind als u uw pand weer wilt laten stralen.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Ook verf van Niveau in onze verfwinkel bij Lisse

Bent u op zoek naar verfproducten van hoge kwaliteit? Bij ‘t Verfhuis vindt u allerlei soorten verf en verfbenodigdheden van topmerken. Niveau is een merk van uitstekende kwaliteit en is verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo vindt u bij ons diverse soorten interieurverf op basis van zowel water als terpentine. Bent u op zoek naar een specifieke verfkleur van Niveau? Kom langs of bel gerust voor advies over kleuren en verfsoorten. Met drie computergestuurde mengmachines maken wij elke gewenste kleur voor u in elke verfsoort. Zo kunt u bij ons ook producten van andere topmerken, zoals Wijzonol, Sikkens, Hermadix, Sigma Coatings en Flexa verf kopen. Hoogwaardige kwaliteit verf koopt u natuurlijk bij ‘t Verfhuis, de verfwinkel voor Lisse!

Meer weten? Neem contact met ons op

U wilt toch ook de allerbeste kwaliteit voor uw verfklus? Bezoek dan onze verfwinkel bij Lisse. Heeft u een bepaalde soort verf op het oog? Of advies nodig over hoe te schilderen? Kunnen wij een bepaalde kleur verf voor u mengen? In onze verfwinkel vlakbij Lisse helpen we u graag. Uiteraard kunt u ons voor bovenstaande vragen ook bellen op 071 513 31 50 of het contactformulier invullen. U kunt ons ook mailen via info@verfhuis.nl.