Verf en behang

Het lijkt zo eenvoudig, even een wand schilderen of behangen. Maar welke materialen heeft u dan nodig, en hoe zorgt u dat de randjes van het behang onzichtbaar zijn of de verf egaal is? De experts van ’t Verfhuis Frank Scheffer leveren de beste producten en onze schilders zorgen dat alles bij u strak op de wand komt. 

Maar ook als u zelf gaat behangen kunnen wij u goed adviseren, tips geven en voorzien van de juiste benodigdheden.Wij hebben meer dan 300 behangboeken met een keuze van klassiek tot modern, baby tot tienerkamer, barok, landelijk, romantisch, trendy, vintage, industrieel, fotowanden, kortom te veel om op te noemen. Vaak kunnen wij al binnen 1 tot 2 dagen leveren!

Kom op uw gemak langs in onze winkel om onder het genot van een kopje koffie of thee de collecties te bekijken. Indien het niet mogelijk is om naar de winkel te komen, brengen wij de boeken bij u thuis zodat u de behang in alle rust kunt uitzoeken.

Professioneel schilderwerk van ’t Verfhuis Frank Scheffer

Een frisse laag verf doet wonderen voor de uitstraling in uw woning. Onze schilders verven niet alleen de muren en plafonds, maar voorzien ook kozijnen, deuren en ander houtwerk van een nieuwe laklaag. Kom langs in onze winkel, of maak een afspraak met een adviseur. Dan komen we bij u langs om ter plekke te bekijken wat er geschilderd moet worden en geven we advies over kleur en verfsoorten.

Met drie computergestuurde mengmachines maken wij iedere door u gewenste kleur in iedere soort verf. Door ons gevoerde merken zijn: Niveau, Sikkens, Sigma, Wijzonol, Hermadix, Restol enz.

Zit uw merk hier niet bij? Vraag het ons! Wij leveren nagenoeg alles binnen 1 dag!

Glasvezelbehang: sterk en chique

Liever geen gestucte wanden? Dan is glasvezelbehang een prachtig alternatief. Dit behang geeft zo’n strak resultaat dat u de naden echt moet zoeken. We leveren glasvezelbehang in veel verschillende dessins. Groot voordeel van dit behang is dat het meerdere keren overschilderbaar is. Daarbij kunnen wij uiteraard ook uw plafond sausen of ander schilderwerk uitvoeren.

Waarom glasvezelbehang?

  • Het werkt versterkend (u kunt hier scheuren, barsten of hele muren mee versterken)
  • Het is onder meer aan te brengen op nieuw of geschilderd beton, gipsplaten en gipselementen, gasbeton en vele soorten houtplaten.
  • Dankzij de vochtafstotendheid kan het zelfs gebruikt worden in bijvoorbeeld de badkamer of keuken.
  • Glasvezelbehang is makkelijk te reinigen
  • Het is overschilderbaar, heeft een lange levensduur en staat garant voor een warme uitstraling.
  • Het behang is in hoge mate vlamwerend, dus ook nog eens een veilige oplossing.

Meer weten? Kom langs in onze winkel in Leiden of neem contact op.