Traprenovatie Zoeterwoude

Een trap zoals u wenst dankzij onze traprenovatie in Zoeterwoude

Wilt u uw trap een andere uitstraling geven door een traprenovatie in Zoeterwoude? ‘t Verfhuis Frank Scheffer maakt uw trap weer als nieuw! Of uw trap nu verouderd, versleten of beschadigd is. Of gewoon niet mooi genoeg meer is. Wij verzorgen uw traprenovatie in Zoeterwoude tot in de puntjes, zodat uw trap echt een meerwaarde wordt voor uw interieur. Maak direct een afspraak en laat uw trap opknappen door de specialisten van ‘t Verfhuis Frank Scheffer.

Traprenovatie in Zoeterwoude door ‘t Verfhuis Frank Scheffer

Laat uw traprenovatie in Zoeterwoude over aan ons en u krijgt een trap die perfect bij uw vloer past. En natuurlijk bij de rest van uw interieur. Wij denken graag met u mee over geschikte trapbekleding en werken uw trap tot in de puntjes af. Volgens uw persoonlijke wensen. Een traprenovatie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Wanneer uw trap laten renoveren?

Wanneer u uw woning in Zoeterwoude gaat inrichten, denkt u vaak als eerst na over de vloer, de wandbekleding, de gordijnen, etc. De trap wordt vaak niet als prioriteit gezien. Toch heeft uw trap ook aandacht nodig. Omdat de trap vaak het eerste is wat mensen zien als ze een woning binnenkomen, kunt u met uw trap direct een goede indruk maken. Of juist niet als uw trap verouderd, versleten of beschadigd is. Wie een mooie trap wil, kan het beste kiezen voor een traprenovatie. Uw trap komt er dan weer als nieuw uit te zien.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Woonspecialist

‘t Verfhuis Frank Scheffer is dé woonspecialist. Wij bieden u namelijk alles op het gebied van woninginrichting onder één dak. Dus een traprenovatie in Zoeterwoude, maar ook timmerwerk, stucwerk, behangwerk, tegelwerk, schilderwerk en loodgieters- en elektrawerk. Wij kunnen zelfs uw vloer frezen voor vloerverwarming. Dus wilt u niet alleen uw trap laten renoveren, maar ook uw vloer vernieuwen, uw wanden geschilderd hebben of dat een stukadoor de wanden vlak trekt? Dat is geen probleem voor ons!

Neem contact op voor advies

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Wij willen het maken van een keuze voor u graag wat gemakkelijker maken door u bij te staan met deskundig advies. Kom gerust eens langs, dan kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden van een traprenovatie in Zoeterwoude. Onze adviseur kan ook naar u toe komen. Maak hiervoor een afspraak met ons. Bel naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.