Traprenovatie Wassenaar

Naar ‘t Verfhuis Frank Scheffer voor een traprenovatie in Wassenaar

Wilt u dat uw trap een nieuwe look krijgt door een traprenovatie in Wassenaar? ‘t Verfhuis Frank Scheffer verzorgt uw traprenovatie tot in de puntjes. Of uw trap nu beschadigd is, versleten is, verouderd is of gewoon niet meer mooi is. Wij zorgen ervoor dat uw trap er weer als nieuw uit komt te zien! Een mooie trap is zeker een meerwaarde voor uw interieur. Laat uw trap daarom opknappen door middel van een traprenovatie in Wassenaar van ‘t Verfhuis Frank Scheffer!

Een trap die bij uw vloer past

Heeft u een nieuwe vloer uitgekozen, maar past uw oude trap hier niet mooi bij? Met een traprenovatie in Wassenaar kunnen wij ervoor zorgen dat uw trap perfect bij de rest van uw interieur past. We denken graag met u mee over geschikte trapbekleding. Trapbekleding die past bij uw nieuwe vloer en natuurlijk bij uw persoonlijke wensen.

Een mooie trap is een meerwaarde voor uw interieur

Wanneer u een woning in Wassenaar gaat inrichten, zult u al snel merken dat hier meer bij komt kijken dan alleen het uitzoeken van vloeren, wandbekleding en gordijnen. Zo moet u ook uw trap aandacht geven. In de meeste huizen is de trap het eerste dat gezien wordt als mensen de woning binnenkomen. U geeft er direct een indruk mee af en daarom moet de trap er goed uitzien. Een beschadigde of versleten trap kan dus echt niet. Wilt u ervoor zorgen dat uw trap er mooi uitziet? Kies dan voor een traprenovatie in Wassenaar.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Dé woonspecialist

“t Verfhuis Frank Scheffer is dé woonspecialist. Bij ons vindt u namelijk alles op het gebied van woninginrichting onder één dak. Wilt u naast een traprenovatie in Wassenaar ook uw vloer laten vernieuwen, uw wanden laten schilderen of dat een een stukadoor een wandje vlak trekt? Wij doen het allemaal voor u. Timmerwerk, stucwerk, schilderwerk, behangwerk, tegelwerk, loodgieters- en elektrawerk en zelfs het frezen van uw vloer voor vloerverwarming.

Advies over een traprenovatie in Wassenaar? Neem contact op

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Maar wij zijn niet voor niets de woonspecialist. Wij kunnen u goed adviseren. Kom gerust eens langs, dan vertellen wij u meer over de mogelijkheden van een traprenovatie in Wassenaar. Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Dat kan ook! Maak hiervoor een afspraak met een adviseur. Bel naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.