Traprenovatie Voorschoten

Compleet verzorgde traprenovatie in Voorschoten

Heeft uw trap een traprenovatie in Voorschoten nodig? Omdat de trap versleten, verouderd of beschadigd is? Of omdat u de trap gewoon niet mooi genoeg meer vindt? Door uw traprenovatie over te laten aan ‘t Verfhuis Frank Scheffer, komt uw trap er weer als nieuw uit te zien. U zult al snel merken dat dit echt een meerwaarde is voor uw interieur. Wij verzorgen de traprenovatie in Voorschoten tot in de puntjes. Het opknappen van uw trap kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Een trap die bij uw interieur past

Past uw oude trap niet bij uw nieuwe vloer? Dit probleem is heel eenvoudig op te lossen, namelijk met een traprenovatie in Voorschoten. Wij zorgen ervoor dat uw trap past bij uw interieur. En natuurlijk bij uw persoonlijke wensen. Daarom denken wij graag met u mee over geschikte trapbekleding voor uw nieuwe trap.

Een traprenovatie in Voorschoten voor een mooi interieur

Het inrichten van een woning is meer dan alleen een vloer, wandbekleding en gordijnen uitkiezen. Ook uw trap heeft aandacht nodig. Misschien nog wel meer aandacht dan u in eerste instantie zou denken. In veel woningen is de trap namelijk het eerste dat gezien wordt wanneer u de woning binnenkomt. De trap draagt dus bij aan de eerste indruk die mensen van uw woning krijgen. Daarom moet de trap mooi zijn. Een oude of beschadigde trap kan echt niet. Door een traprenovatie in Voorschoten ziet uw trap er weer uit als nieuw. Zo laat u direct een goede indruk achter.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Woonspecialist

Voor een traprenovatie in Voorschoten gaat u naar dé woonspecialist ‘t Verfhuis Frank Scheffer. Bij ons vindt u alles op het gebied van woninginrichting onder één dak. Zo kunnen onze specialisten timmerwerk, tegelwerk, stucwerk, behangwerk, schilderwerk en loodgieters- en elektrawerk uitvoeren. Zelfs het frezen van uw vloer voor bijvoorbeeld vloerverwarming. Dus wilt u naast een traprenovatie ook dat uw vloer vernieuwd wordt, dat er geschilderd wordt of dat een stukadoor een wandje vlak trekt? Wij doen het graag voor u!

Neem contact op, wij adviseren u graag

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Maar wij zouden de woonspecialist niet zijn als we u daar niet goed over kunnen adviseren. Kom gerust eens bij ons langs. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een traprenovatie in Voorschoten. U kunt er ook voor kiezen om onze adviseur bij u langs te laten komen. Maak hiervoor een afspraak. Bel naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.