Traprenovatie Voorhout

Traprenovatie in Voorhout door ‘t Verfhuis Frank Scheffer

Bent u uitgekeken op uw trap en denkt u dat er een traprenovatie in Voorhout nodig is om uw trap op te knappen? Voor een compleet verzorgde traprenovatie tot in de puntjes gaat u naar ‘t Verfhuis Frank Scheffer. Een verouderde, versleten of beschadigde trap maken wij weer als nieuw, zodat de trap weer een meerwaarde wordt voor uw interieur. Wilt u weer een mooie trap in uw huis? Laat de traprenovatie in Voorhout over aan ‘t Verfhuis Frank Scheffer!

Specialist in traprenovaties

Een traprenovatie in Voorhout kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van ‘t Verfhuis Frank Scheffer. Wij zorgen ervoor dat uw trap perfect past bij de rest van uw interieur. En natuurlijk bij uw persoonlijke wensen. Ook denken we graag met u mee over de mogelijkheden.

Wanneer een traprenovatie in Voorhout nodig is

Een nieuwe vloer, wandbekleding, gordijnen. Bij het inrichten van uw droomhuis komt van alles kijken. Maar ook de trap mag u niet vergeten. Aangezien de trap vaak het eerste is dat mensen zien wanneer zij een woning binnenkomen, is het van belang dat uw trap er goed uit ziet. Een verouderde, versleten of beschadigde trap maakt een minder goede indruk. Zorg er in dat geval voor dat uw trap er weer als nieuw uit komt te zien door een traprenovatie in Voorhout. Een mooie trap is echt een meerwaarde voor uw interieur.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Alles voor uw woninginrichting onder één dak

Wilt u niet alleen uw trap laten renoveren in Voorhout, maar ook dat uw vloer vernieuwd wordt? Of dat uw wanden geschilderd worden? Dat is geen probleem, want wij verzorgen ook tegelwerk, schilderwerk, behangwerk, timmerwerk, stucwerk, loodgieters- en elektrawerk en het frezen van vloeren voor vloerverwarming. Eigenlijk alle werkzaamheden op het gebied van woninginrichting. Wij kunnen u dus meer voor u doen dan alleen een traprenovatie. Bij ons vindt u alles voor uw woninginrichting onder één dak!

Advies nodig? Neem direct contact op

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Heeft u advies nodig? Kom dan langs bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een traprenovatie in Voorhout. U kunt onze adviseur ook bij u thuis laten langskomen. Bel naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website om een afspraak te maken.