Traprenovatie Sassenheim

Knap uw trap op door een traprenovatie in Sassenheim

Is uw trap oud of versleten en is de tijd voor een traprenovatie in Sassenheim nu toch echt aangebroken? ‘t Verfhuis Frank Scheffer zorgt ervoor dat uw trap er weer als nieuw uit komt te zien! Of deze nu beschadigd is, verouderd is of versleten is. Wij zorgen ervoor dat uw trap weer een meerwaarde wordt voor uw interieur. Een traprenovatie wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Wilt u ook weer een mooie trap? Laat de traprenovatie in Sassenheim over aan ‘t Verfhuis Frank Scheffer!

Een trap die perfect past bij uw vloer

Past uw huidige trap niet mooi bij uw vloer? En wilt u graag dat deze wel perfect bij elkaar passen? Laat de traprenovatie in Sassenheim over aan ons. Wij denken graag met u mee welke trapbekleding het mooist bij uw interieur staat. Natuurlijk staan uw persoonlijke wensen altijd centraal. Geef ons door wat u wil, dan maken wij de traprenovatie in orde.

Daarom een traprenovatie in Sassenheim

Er komt meer bij het inrichten van een woning kijken dan alleen het uitzoeken van een vloer, wandbekleding en gordijnen. Ook over uw trap moet u nadenken. Misschien realiseert u het zich niet, maar de trap is vaak het eerste dat mensen zien als zij een woning betreden. Daarom is het belangrijk dat uw trap er mooi uitziet. Vindt u uw trap niet meer mooi? Of is deze beschadigd of versleten? Dan kan een traprenovatie in Sassenheim dit probleem oplossen. Uw trap komt er dan weer als nieuw uit te zien en dat maakt direct een betere indruk.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Wat wij nog meer voor u doen

Wilt u naast een traprenovatie in Sassenheim ook dat er geschilderd wordt? Of dat uw vloer vernieuwd wordt? Dat is geen probleem voor ons, want wij verzorgen alle werkzaamheden op het gebied van woninginrichting. Denk aan timmerwerk, schilderwerk, behangwerk, tegelwerk, stucwerk en zelfs loodgieters- en elektrawerk. Ook het frezen van uw vloer voor vloerverwarming, is iets dat onze specialisten kunnen. Door ons in te schakelen hoeft u nergens meer aan te denken, want wij bieden u alles voor uw woninginrichting onder één dak.

Neem contact op voor advies

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Wilt u zich graag laten adviseren over een traprenovatie in Sassenheim? Kom dan gerust eens langs bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een traprenovatie. U kunt ons ook naar u toe laten komen. Maak hiervoor een afspraak met onze adviseur door te bellen naar 071 513 31 50, een e-mail te sturen naar info@verfhuis.nl of een bericht achter te laten via het contactformulier op de website.