Traprenovatie Rijnsburg

Voor uw traprenovatie in Rijnsburg

Wilt u uw trap een nieuwe look geven door een traprenovatie in Rijnsburg? Omdat u uw trap niet meer mooi vindt? Of omdat deze beschadigd, versleten of gewoon oud geworden is? Laat een traprenovatie in Rijnsburg over aan ‘t Verfhuis Frank Scheffer. Wij zorgen ervoor dat uw trap er weer als nieuw uit komt te zien. Hierdoor wordt uw trap echt van meerwaarde voor uw interieur. Maak een afspraak met ons en laat uw trap opknappen.

Een trap zoals u wenst

Door uw traprenovatie in Rijnsburg over te laten aan onze specialisten, krijgt u een trap zoals u wenst. Wij houden namelijk altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Door met u mee te denken over de trapbekleding, zorgen wij ervoor dat uw gerenoveerde trap perfect bij uw vloer en interieur past. Wij leveren u een trap waar u nog lang van kunt genieten.

Wanneer is een traprenovatie in Rijnsburg nodig?

Bij het inrichten van een woning komt meer kijken dan alleen het kiezen van een vloer of wandbekleding. Ook uw trap verdient aandacht. Wanneer mensen uw woning binnentreden, is de trap vaak het eerste dat zij zien. Een trap die er goed uitziet, geeft een goede indruk. Een verouderde, versleten of beschadigde trap juist niet. Kies daarom voor een traprenovatie in Rijnsburg en laat uw trap er weer als nieuw uitzien. Zo maakt u een goede indruk op uw gasten. En natuurlijk geniet u zelf ook meer van een mooie trap in huis.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Alles voor uw woninginrichting

Wij zijn dé woningspecialist, waarbij u alles voor uw woninginrichting onder één dak kunt vinden. Zo kunnen wij naast een traprenovatie in Rijnsburg, ook schilderwerk, loodgieters- en elektrawerk, behangwerk, tegelwerk, stucwerk en timmerwerk uitvoeren. Zelfs het frezen van een vloer voor vloerverwarming behoort tot onze mogelijkheden. Dus wilt u naast een traprenovatie, ook een nieuwe vloer? Uw wanden laten schilderen? Of dat een stukadoor uw wanden vlak trekt? Wij doen het allemaal voor u!

Neem direct contact op en laat u adviseren

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Laat u daarom adviseren door onze adviseur over wat het beste is voor uw traprenovatie in Rijnsburg. Kom gerust eens bij ons langs of maak een afspraak, zodat wij bij u langs kunnen komen. Bel naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.