Traprenovatie Oegstgeest

Een trap als nieuw door een traprenovatie in Oegstgeest

Is het tijd voor een traprenovatie in Oegstgeest? Omdat uw trap beschadigd is? Versleten is? Of omdat u deze gewoon niet meer mooi vindt? ‘t Verfhuis Frank Scheffer zorgt er met een traprenovatie voor dat uw trap er weer als nieuw uit komt te zien! U zult zien dat dit een meerwaarde is voor uw interieur. Wij verzorgen een traprenovatie tot in de puntjes. Laat ook uw trap opknappen met een traprenovatie in Oegstgeest door ‘t Verfhuis Frank Scheffer.

Een trap die past bij uw vloer

Wilt u een trap die perfect bij uw vloer past? Laat de traprenovatie in Oegstgeest dan aan ons over. Wij denken graag met u mee welke trapbekleding het beste bij uw vloer past. En natuurlijk bij de rest van uw interieur. Geef ons door wat uw persoonlijke wensen zijn en wij maken de traprenovatie in orde.

Het belang van een traprenovatie in Oegstgeest

Bij het inrichten van uw woning in Oegstgeest komt meer kijken dan alleen het kiezen van een vloer, wandbekleding en gordijnen. Ook de trap vraagt aandacht. De trap is vaak het eerste dat gezien wordt als mensen een woning betreden. Daarom wilt u dat uw trap er te allen tijde goed uitziet. Een beschadigde of versleten trap maakt een minder goede indruk. Maar ook een oude trap ziet er minder mooi uit. Gelukkig kan een traprenovatie dit probleem oplossen. Uw trap komt er dan weer als nieuw uit te zien, precies zoals u dat wil!

Laat je inspireren

Bekijk meer

Wat wij nog meer voor u kunnen doen

Wilt u naast een traprenovatie in Oegstgeest, ook dat uw vloer vernieuwd wordt? Of dat er geschilderd wordt? Dat is geen probleem, want ‘t Verfhuis Frank Scheffer verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van woninginrichting voor u. Timmerwerk, stucwerk, tegelwerk, schilderwerk, behangwerk en zelfs loodgieters- en elektrawerk. Onze specialisten kunnen het allemaal. Zelfs het frezen van uw vloer voor vloerverwarming! U hoeft echt nergens meer aan te denken als u ons inschakelt. Bij ons vindt u namelijk alles voor uw woninginrichting onder één dak.

Laat u adviseren en neem contact op

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Wilt u graag advies over een traprenovatie in Oegstgeest? Kom dan langs bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt ook een afspraak maken met onze adviseur om deze bij u langs te laten komen. Bel hiervoor naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.