Traprenovatie Nieuw-Vennep

Verfraai uw trap door een traprenovatie in Nieuw-Vennep

Wilt u iets nieuws met uw trap? Dan is een traprenovatie in Nieuw-Vennep de oplossing. ‘t Verfhuis Frank Scheffer verzorgt traprenovaties tot in de puntjes. Door uw traprenovatie aan ons over te laten, komt uw trap er weer als nieuw uit te zien. Dit is zeker een meerwaarde voor uw interieur! Maak daarom snel een afspraak met ‘t Verfhuis Frank Scheffer voor een traprenovatie in Nieuw-Vennep en laat uw trap opknappen!

Een trap die perfect past bij uw interieur

Een trap die perfect bij uw nieuwe vloer past. Dat wil toch iedereen? Door uw traprenovatie in Nieuw-Vennep over te laten aan ‘t Verfhuis Frank Scheffer wordt dit mogelijk. Wij zorgen ervoor dat de trapbekleding perfect bij uw interieur past, zodat uw woninginrichting één mooi geheel wordt. Natuurlijk staan uw wensen altijd centraal.

Waarom een traprenovatie in Nieuw-Vennep zeker de moeite waard is

Wanneer u uw woning in Nieuw-Vennep gaat inrichten, zult u al snel nieuwe vloeren, wandbekleding en gordijnen uitzoeken. Maar er komt nog meer kijken bij uw woninginrichting. Zo mag u de trap zeker niet vergeten. De trap wordt als eerste gezien wanneer mensen bij u naar binnen komen. Om een goede indruk achter te laten, heeft u een mooie trap nodig. Kies daarom voor een traprenovatie als uw trap verouderd, versleten of beschadigd is. Of als u uw trap niet meer mooi vindt. Wij zorgen er dan voor dat uw trap er als nieuw uit komt te zien.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Wat wij nog meer voor u kunnen waarmaken

Voor ons is een traprenovatie in Nieuw-Vennep een koud kunstje. We zijn namelijk gespecialiseerd in alle werkzaamheden op het gebied van woninginrichting. Dus wilt u ook dat uw vloer vernieuwd wordt, dat er geschilderd wordt of dat een stukadoor een wandje vlak trekt? Dan kunt u ook bij ons terecht. Onze specialisten kunnen timmerwerk, behangwerk, schilderwerk, tegelwerk, stucwerk en loodgieters- en elektrawerk uitvoeren. Zelfs het frezen van uw vloer voor vloerverwarming! Wij bieden u alles voor uw woninginrichting onder één dak.

Contacteer ons om u te laten adviseren over uw traprenovatie

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor een traprenovatie in Nieuw-Vennep zijn? Of wilt u advies van een specialist? Kom dan langs bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer. U kunt ook een afspraak maken en onze adviseur bij u thuis laten komen. Bel hiervoor naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.