Traprenovatie Lisse

Maak uw trap weer mooi door een traprenovatie in Lisse

Wilt u uw traprenovatie in Lisse overlaten aan specialisten? Omdat u er zeker van wilt zijn dat uw trap er mooi uit komt te zien? Maak het uzelf gemakkelijk en laat ‘t Verfhuis Frank Scheffer uw traprenovatie doen. Wij verzorgen uw traprenovatie tot in de puntjes. Als wij klaar zijn, zult u zien dat uw trap een meerwaarde is voor uw interieur. Een oude, beschadigde of versleten trap maken wij weer als nieuw. Maak daarom snel een afspraak voor een traprenovatie in Lisse.

Een trap die perfect bij uw vloer past

Heeft u een nieuwe vloer en past uw oude trap hier niet goed bij? Kies dan voor een traprenovatie in Lisse. Wij zorgen ervoor dat uw trapbekleding perfect bij uw vloer past. En natuurlijk ook bij de rest van het interieur. Uw persoonlijke wensen staan hierbij altijd centraal. We denken graag met u mee om de traprenovatie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Waarom een traprenovatie in Lisse?

Voor het inrichten van uw woning in Lisse heeft u meer nodig dan alleen nieuwe vloeren, wandbekleding en gordijnen. Ook uw trap heeft aandacht nodig. Extra veel aandacht zelfs, want de trap is vaak het eerste dat gezien wordt als mensen een woning binnenkomen. Zorg er daarom voor dat uw trap er mooi uitziet. Is deze oud, beschadigd of versleten? Of gewoon niet meer mooi? Dan biedt een traprenovatie de oplossing! Uw trap komt er dan weer als nieuw uit te zien.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Wat wij nog meer voor u waarmaken

Een traprenovatie in Lisse is voor ons een koud kunstje. Maar wij kunnen meer voor u doen dan dat. Wilt u dat uw vloer vernieuwd wordt, dat er geschilderd wordt of dat een stukadoor een wandje vlak trekt? Dat is geen probleem, wij verzorgen namelijk alle werkzaamheden op het gebied van woninginrichting. Van timmerwerk tot schilderwerk. Van stucwerk tot tegelwerk. Maar ook behangwerk, loodgieters- en elektrawerk en het frezen van uw vloer voor vloerverwarming! U hoeft nergens meer aan te denken, want wij bieden u alles voor uw woninginrichting onder één dak.

Contacteer ons voor advies

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een traprenovatie in Lisse? Of wilt u zich laten adviseren? Kom dan langs bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer. U kunt ook een afspraak met ons maken om onze adviseur bij u thuis te laten komen. Bel hiervoor naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.