Traprenovatie Koudekerk aan den Rijn

Traprenovatie in Koudekerk aan den Rijn

Bent u op uw trap uitgekeken? Dan kan een traprenovatie in Koudekerk aan den Rijn de oplossing zijn! U hoeft dan niet een compleet nieuwe trap in uw woning te laten plaatsen. ‘t Verfhuis Frank Scheffer maakt uw oude trap simpel weer als nieuw. U zult zien dat dit echt een meerwaarde is voor uw interieur. Een traprenovatie verzorgen wij tot in de puntjes. Bovendien kunnen wij ook extra werkzaamheden uitvoeren. Maak dus snel een afspraak met ons voor een traprenovatie in Koudekerk aan den Rijn.

Wij verzorgen uw traprenovatie in Koudekerk aan den Rijn volledig

Een trap die volledig aan uw persoonlijke wensen voldoet, dat krijgt u als u de traprenovatie in Koudekerk aan den Rijn overlaat aan onze specialisten. Wij verzorgen alles tot in de puntjes. Zo denken wij graag met u mee welke trapbekleding het beste bij de rest van uw interieur past. Wat u ook wil, wij maken de traprenovatie in orde.

Daarom uw trap laten renoveren

Een woning inrichten is meer dan alleen een vloer, wandbekleding en gordijnen uitzoeken. Ook de trap verdient de nodige aandacht. Misschien zelfs wel meer dan u in eerste instantie zou denken. In veel woningen is de trap het eerste dat gezien wordt bij het betreden van de woning. Daarom moet uw trap er goed uitzien. U laat er direct een goede indruk mee achter op uw gasten. Is uw trap beschadigd, versleten of verouderd? Of gewoon niet mooi meer? Dan kunt u kiezen voor een traprenovatie in Koudekerk aan den Rijn om uw trap er weer als nieuw uit te laten zien.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Voor alle werkzaamheden op het gebied van woninginrichting

Timmerwerk, tegelwerk, loodgieters- en elektrawerk, stucwerk, schilderwerk, behangwerk en zelfs het frezen van vloeren voor vloerverwarming. Voor al deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij doen dus meer dan alleen een traprenovatie in Koudekerk aan den Rijn. Wilt u een nieuwe vloer in uw woning laten leggen? Een nieuw kleurtje op de wanden? Of dat de stukadoor uw wanden vlak trekt? Dat is geen probleem voor ons. Wij bieden u alles voor uw woninginrichting onder één dak. Daarom zijn wij dé woonspecialist.

Neem contact op met een adviseur van ‘t Verfhuis Frank Scheffer

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Mocht u geen keuze kunnen maken, dan staan wij u graag bij met deskundig advies. Kom gerust eens bij ons langs, zodat wij de mogelijkheden voor een traprenovatie in Koudekerk aan den Rijn met u kunnen bespreken. Heeft u liever dat wij naar u toe komen? Maak dan een afspraak met onze adviseur. Bel ons op 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.