Traprenovatie Katwijk aan Zee

Specialist voor een traprenovatie in Katwijk aan Zee

Wie weer een trap als nieuw wil, kiest voor een traprenovatie in Katwijk aan Zee. Dankzij een traprenovatie ziet uw beschadigde, versleten of verouderde trap er straks weer als nieuw uit! ‘t Verfhuis Frank Scheffer verzorgt traprenovaties tot in de puntjes. Wij geven uw trap graag een nieuw look, zodat deze weer een meerwaarde wordt voor uw woning. Bovendien kunnen wij ook nog extra werkzaamheden op het gebied van woninginrichting voor u uitvoeren. Wij zijn dé specialist die u zoekt voor een traprenovatie in Katwijk aan Zee.

Wij denken met u mee

Wat wilt u met een traprenovatie in Katwijk aan Zee? Welke trapbekleding wilt u? En welke persoonlijke wensen heeft u nog meer? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden, zodat wij voor u een trap kunnen realiseren die perfect bij uw interieur past.

Daarom een traprenovatie

Een woning kopen is natuurlijk een droom die uitkomt. Maar wat nog veel leuker is, is dat u uw nieuwe woning helemaal naar uw eigen smaak kunt inrichten. Een nieuwe vloer, wandbekleding, gordijnen. U bepaalt hoe uw woning eruit komt te zien. Hierbij mag u de trap zeker niet vergeten. De trap is zelfs heel belangrijk. In veel woningen wordt de trap namelijk als eerste gezien bij binnenkomst. Als u direct een goede indruk wilt achterlaten op gasten, moet uw trap er mooi uit zien. Daar kan een traprenovatie in Katwijk aan Zee door de specialisten van ‘t Verfhuis Frank Scheffer voor zorgen.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Alles voor uw woninginrichting

Wilt u niet alleen een traprenovatie in Katwijk aan Zee, maar ook geschilderde wanden? Een vernieuwde vloer? Of vlak getrokken wanden door een stukadoor? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Schilderwerk, tegelwerk, stucwerk, timmerwerk, behangwerk, loodgieters- en elektrawerk en het frezen van uw vloer voor vloerverwarming. Het is allemaal geen probleem voor ons. Bij ons vindt u alles op het gebied van woninginrichting onder één dak. Wij zijn dan ook niet voor niets dé woonspecialist.

Advies over een traprenovatie in Katwijk aan Zee? Neem contact op

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Hoe wilt u dat uw trap eruit komt te zien? Vraag gerust naar de mogelijkheden van een traprenovatie in Katwijk aan Zee. We kunnen u ook uitgebreid adviseren. Kom bij ons langs of laat onze adviseur naar u toe komen door een afspraak met ons te maken. Bel naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.