Raamdecoratie in alle soorten en maten

Gordijnen voorkomen inkijk, houden de warmte van de zon tegen en zorgen voor een aangename akoestiek. Daarnaast ziet raamdecoratie er natuurlijk ook gewoon mooi uit. Bij ’t Verfhuis Frank Scheffer laten we u graag een ruim assortiment raambekleding zien.
 

Opgemeten en geplaatst door onze specialisten

Allereerst zoekt u uw raambekleding uit op functie. In de slaapkamer wilt u liever verduisterende gordijnen, terwijl er in de woonkamer wel wat licht naar binnen mag komen. Daarnaast heeft u een enorme keuze aan stijlen. We komen graag bij u langs om u de mogelijkheden thuis te laten zien, of kom neuzen in onze winkel tussen de stalen van alle soorten raamdecoratie. Heeft u een keuze gemaakt? Dan meten wij de ramen bij u thuis op, maken we de raamdecoratie op maat en wordt alles bij u thuis opgehangen.

Welke raamdecoratie vindt u bij ’t Verfhuis Frank Scheffer?

 • Rolgordijnen
  Een enorme uitgebreide collectie rolgordijnen met klassieke en modern dessins, prachtige kleuren en mogelijkheden voor ieder interieur. De rolgordijnen worden compleet op uw wensen geleverd en geheel op maat gemaakt. Ze beschikken over verschillende kindveilige (bedienings)systemen.
   
 • Vouwgordijnen
  Onze vouwgordijnencollectie is vooral bijzonder sfeervol. Ze zorgt met haar mooie uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur. De collectie bestaat buiten de grote sortering uni stoffen met of zonder structuur, uit een enorme keuze aan stoffen van hoge kwaliteit, bijzondere dessinstoffen, luxe jacquardstoffen en transparante stoffen.
   
 • Lamellen
  Vertikale lamellen zijn weer helemaal terug! Met onze collectie kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy. De collectie heeft een keuze uit lamellen van stof, kunststof en aluminium in diverse lamelbreedtes. Er zit altijd wel iets tussen dat past in uw interieur. Perfect voor grote raamoppervlaktes.
   
 • Jaloezieën
  Onze jaloezieën bieden u comfort met veel privacy, een vrij uitzicht naar buiten maar geen inkijk. Ze zorgen voor een mooie en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht gespeeld worden; vol zonlicht, een mooie filtering van lichtinval naar wens of door de jaloezie te sluiten een complete wering van het buitenlicht. Wij hebben een enorm kleurenaanbod van zowel uni als dessin, hout- en suèdeprints. Ze zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 50 en 70 mm. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
   
 • Plisségordijnen
  Onze plisségordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het mooie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw woning een strakke uitstraling. De duette heeft door haar honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. Bovendien lopen de spandraden bij de duette onzichtbaar door de stof. De plissé en duette zijn geschikt voor ieder interieur maar zijn bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen zoals dakramen en serres. Met een “Dag en Nacht” uitvoering kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt toelaten in uw woning of juist verduisteren. Verder is de “Top-Down” uitvoering een veel gekozen variant; hiermee kunt u iedere keer een andere indeling c.q. uitstraling van uw raam bepalen.
 • Multishades
  De Multishade is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multihade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Geheel open, half open of geheel gesloten en dat op elke hoogte van het raam.
   
 • Shutters
  Met onze prachtige, stoere houten binnenluiken met verstelbare lamellen maakt u iedere ruimte tot een bijzondere plek. U kunt kiezen uit standaard kleuren of kies uw persoonlijke kleur uit de RAL serie en NCS kleuren. De shutters zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en met lamelbreedtes van 47, 63, 89 en 114 mm.
   
 • Gordijnen en vitrages (zonder rails)
  Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de altijd vertrouwde, maar zeer sfeerbepalende gordijnen en vitrages. Wij hebben een uitgebreide,  prachtige collectie gordijnstoffen in diverse kleuren, prints en mooie combinaties met vitrages.
   
 • Horren 
  Frisse lucht in huis speelt een belangrijke rol, maar de hinderlijke insecten laten we liever buiten. Hiervoor zijn onze horren de perfecte oplossing en bieden volop mogelijkheden voor nagenoeg ieder raam of deur. De horren worden op maat gemaakt van de beste materialen. 
   
 • Houten jaloezieën
  Houten jaloezieën hebben dezelfde voordelen als de horizontale jaloezieën zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun natuurlijke, rustige en warme uitstraling. Deze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in de breedtes 25, 35, 50 en 70 mm. en kunnen zowel met een ladderkoord als een ladderband uitgevoerd worden.
   
 • Silhouette shades
  Een horizontale stoffen lamel die tussen twee lagen doorzichtige stof draait zodat u zelf de sfeer kunt bepalen door de lamellen zo te draaien dat u meer of minder licht door uw woning laat gaan.

 

Wilt u advies van een expert over de mooiste raambekleding voor uw woning? Kom langs in de winkel of maak een afspraak.