De vakmensen van 't Verfhuis Frank Scheffer in Leiden

Neem contact op

Als u uw woning toevertrouwt aan een schilder, monteur of installateur wilt u niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Daarom werkt 't Verfhuis Frank Scheffer met een team van ervaren vakmensen. Zij leveren altijd netjes en vlekkeloos werk. 

Experts op het gebied van styling en installatie

De keuze voor woninginrichting begint met goed advies. Daarom helpt onze styliste u in de winkel met het combineren van gordijnstoffen, tapijt, verfstalen of behang. Deze dienst bieden wij u aan voor een aantrekkelijke prijs, afhankelijk van de tijd die hiervoor nodig is. Maak op maandagmiddag of dinsdag een afspraak met de styliste in onze winkel.

Bij een eventuele tweede afspraak worden een tekening en collage gepresenteerd, waarna in overleg een offerte wordt aangeboden voor de te bestellen materialen. Als u instemt, zullen wij met de grootste zorg, deskundigheid en service de opdracht uitvoeren.

De installatie wordt altijd verzorgd door specialisten. We werken met ervaren stukadoors, schilders, behangers, stoffeerders en aannemers. Zo krijgt u gegarandeerd een schitterend eindresultaat.

Maak nu een afspraak

De styliste aan het werk

Bij 't Verfhuis Frank Scheffer staat een team van ervaren vakmensen voor u klaar

Herenstraat 96

   2313 AM Leiden

071 - 513 31 50

Neem contact op