Muurverf / binnenverf / buitenverf Oegstgeest

Muurverf, binnenverf en buitenverf van topkwaliteit

Wilt u muurverf van topkwaliteit kopen in Oegstgeest? Dan bent u bij ‘t Verfhuis aan het goede adres. Wij hebben een aanbod muurverf voor binnen en buiten. Daarbij kunt u denken aan topmerken, zoals Niveau, Sikkens, Sigma, Wijzonol, Hermadix en Restol. Voor uw muren hebben wij dus zowel binnenverf als buitenverf in Oegstgeest. Heeft u advies nodig over de verfsoorten, verfmerken of verfkleuren die wij in huis hebben? Over lak of over muurverf? Neem dan gerust contact op met ons. Of kom langs in onze verfwinkel.

Muurverf voor binnen of muurverf voor buiten?

Welke soort muurverf heeft u nodig? Muurverf voor binnen en voor buiten verschilt namelijk op een aantal gebieden, waaronder de samenstelling, de eigenschappen en de duurzaamheid. Onderstaande enkele belangrijke verschillen.

Buitenverf voor de muur

Als u aan de slag gaat met een schilderklus in een buitenruimte in Oegstgeest, wilt u natuurlijk een goede kwaliteit muurverf voor buiten hebben. Buitenverf voor de muur is bestand tegen weersinvloeden en temperatuurveranderingen. Muurverf bevat vaak extra bindmiddelen en beschermende stoffen om de duurzaamheid te vergroten. Let bij buitenverf kopen in Oegstgeest ook op de kwaliteit. Zo is mindere kwaliteit buitenverf niet eenvoudig te verwijderen, het brokkelt snel af en het geeft zelfs problemen als u deze met een andere buitenverf wilt overschilderen. De muurverf die wij u in Oegstgeest leveren, zijn echte kwaliteitsproducten! Daar kunt u van op aan.

Muurverf voor binnen in Oegstgeest

Binnenverf voor de muur is meestal watergedragen (acryl of latex) en bevat minder vluchtige organische stoffen. Watergedragen muurverf voor binnen heeft een minder sterke geur en droogt snel. Binnenverf biedt over het algemeen niet de nodige bescherming tegen zonlicht, regen, wind en andere weersinvloeden. De muren binnen hebben minder last van uitzetting en krimp door bijvoorbeeld temperatuurverschillen. Daarom hoeft binnenverf voor uw woning in Oegstgeest ook minder elastisch te zijn. Binnenkleuren worden ook niet blootgesteld aan felle zon en andere weersinvloeden. Binnenverf behoudt dus zeer lang zijn mooie kleur.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Voordelen van onze muurverf

Verf is meer dan alleen een leuke kleur op de muur. Een goede binnenverf werkt ook als beschermlaag. Daarnaast helpt een stevige buitenverf tegen beschadigingen aan de muur. Kies in Oegstgeest voor muurverf van ‘t Verfhuis voor een blijvend resultaat. De voordelen van onze muurverf zijn:

  • Hoge dekking: hoogwaardige verf heeft een goede dekking, een egale afwerking en geen onnodige lagen.
  • Makkelijk om mee te werken: hoogwaardige muurverf is makkelijk uit te smeren en druipt minimaal.
  • Gemakkelijk schoon te maken: verf van goede kwaliteit is makkelijker schoon te maken.

Bezoek onze verfwinkel bij Oegstgeest!

Heeft u een bepaalde soort verf op het oog? Of heeft u advies nodig over hoe te schilderen? Wij helpen u graag. Kom gerust langs in onze winkel vlakbij Oegstgeest in Leiden. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 071 513 31 50 of het contactformulier invullen. U kunt ons ook mailen via info@verfhuis.nl.