Gordijnen in Katwijk aan Zee

Naar ‘t Verfhuis Frank Scheffer voor gordijnen in Katwijk aan Zee

Wilt u gordijnen ophangen in Katwijk aan Zee? Omdat u graag wat meer sfeer in huis wilt? Of u nu graag rolgordijnen, vouwgordijnen of pliss√©gordijnen voor uw woning wilt, bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer vindt u de mooiste raambekleding voor uw woning. Met enorm veel keuze! Door gordijnen op te hangen kunt u voortaan zelf de lichtinval in huis reguleren. Ook voorkomt u dat mensen naar binnen kunnen kijken. U heeft dus meer privacy. Gordijnen hebben dus niet alleen een sterke decoratieve functie, ze zijn ook nog eens functioneel! Bekijk snel ons aanbod gordijnen en maak uw woning mooier met gordijnen in Katwijk aan Zee.

Zonwering

Gordijnen hebben dus een sterke decoratieve functie. Hierdoor haalt u met gordijnen in Katwijk aan Zee direct meer sfeer in huis. Maar dat is niet de enige functie van gordijnen. U kunt ze namelijk ook gebruiken als zonwering. Gordijnen houden de warmte van de zon buiten. Ook zorgen ze ervoor dat u geen last meer heeft van invallende zonnestralen in huis. Gordijnen zijn dus mooi, maar ook handig om als zonwering te gebruiken.

Ruim assortiment gordijnen

U wilt natuurlijk wel dat uw nieuwe gordijnen aan al uw wensen voldoen. Ze moeten passen bij uw smaak en bij uw woning in Katwijk aan Zee. U kiest dus niet zomaar nieuwe gordijnen uit. Kijk altijd eerst naar de functie. Gordijnen voor uw slaapkamer moeten bijvoorbeeld verduisterend zijn, terwijl u in de woonkamer meer lichtinval wilt. Vervolgens kiest u de stijl. Rolgordijnen, vouwgordijnen of pliss√©gordijnen? Of toch gordijnen met vitrages? Bij ‘t Verfhuis Frank Scheffer vindt u ze allemaal. Bekijk ons ruime assortiment gordijnen gerust eens in onze winkel. Wij komen ook graag naar u toe om bij u thuis de verschillende mogelijkheden te laten zien.

Laat je inspireren

Bekijk meer

Opmeten, op maat maken en ophangen

Het leukste van een nieuwe woning, is dat u deze helemaal naar uw eigen smaak kunt inrichten. Vloeren, verf, behang, zonwering en natuurlijk ook de gordijnen. Omdat u met het inrichten van uw woning al druk genoeg bent, bieden wij u een extra goede service als u bij ons gordijnen koopt. Wij meten namelijk de ramen bij u thuis op, maken de gordijnen voor u op maat en hangen ze ook nog eens voor u op in Katwijk aan Zee!

Neem contact op voor advies over gordijnen in Katwijk aan Zee

Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes. Kom daarom gerust eens langs in onze winkel om u te laten adviseren over geschikte gordijnen voor in Katwijk aan Zee. U kunt hiervoor ook een afspraak maken. Bel naar 071 513 31 50, stuur een e-mail naar info@verfhuis.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op de website. Onze adviseur komt dan naar u toe in Katwijk aan Zee om de mogelijkheden te bespreken.