Verf & behang uit Leiden

Neem contact op

Het lijkt zo eenvoudig, even een wand schilderen of behangen. Maar welke materialen hebt u dan nodig en hoe zorgt u dat de randjes van het behang onzichtbaar zijn of de verf egaal is? De experts van 't Verfhuis Frank Scheffer leveren de beste producten en onze schilders zorgen dat alles bij u strak op de wand komt. 

Professioneel schilderwerk van 't Verfhuis Frank Scheffer

Bestel nu uw VERF bij Webshop Verfhuis

Een frisse laag verf doet wonderen voor de uitstraling van uw woning. Onze schilders verven niet alleen de muren en plafonds, maar voorzien ook kozijnen, deuren en ander houtwerk van een nieuwe laklaag. Kom langs in onze winkel, of maak een afspraak met een adviseur. Dan komen we bij u langs om ter plekke te bekijken wat er geschilderd moet worden en geven we advies over kleur en verfsoorten.

Met drie computergestuurde mengmachines maken wij iedere door u gewenste kleur in iedere soort verf. Door ons gevoerde merken zijn: Niveau, Sikkens, Sigma, Wijzonol, Hermadix, Restol enz.

Zit uw merk hier niet bij? Vraag het ons! Wij leveren nagenoeg alles binnen één dag!

Behang

Ook als u zelf gaat behangen, kunnen wij u goed adviseren, tips geven en voorzien van de juiste benodigdheden. Wij hebben meer dan 300 behangboeken met een keuze van klassiek tot modern, van baby- tot tienerkamer, barok, landelijk, romantisch, trendy, vintage, industrieel en fotowanden, kortom te veel om op te noemen. Vaak kunnen wij al binnen één tot twee dagen leveren!

Kom op uw gemak langs in onze winkel om onder het genot van een kopje koffie of thee de collecties te bekijken. Als het niet mogelijk is om naar de winkel te komen, brengen wij de boeken bij u thuis, zodat u het behang in alle rust kunt uitzoeken.

Neem contact op

Glasvezelbehang: sterk en chique

Liever geen gestucte wanden? Dan is glasvezelbehang een prachtig alternatief. Dit behang geeft zo’n strak resultaat dat u de naden echt moet zoeken. We leveren glasvezelbehang in veel verschillende dessins. Groot voordeel van dit behang is dat het meerdere keren overschilderbaar is. Daarbij kunnen wij uiteraard ook uw plafond sausen of ander schilderwerk uitvoeren.

Waarom glasvezelbehang?

  • Het werkt versterkend (u kunt hier scheuren, barsten of hele muren mee versterken)
  • Het is onder meer aan te brengen op nieuw of geschilderd beton, gipsplaten en gipselementen, gasbeton en vele soorten houtplaten
  • Dankzij de vochtafstotendheid kan het zelfs gebruikt worden in bijvoorbeeld de badkamer of keuken
  •  Glasvezelbehang is makkelijk te reinigen
  • Het is overschilderbaar, heeft een lange levensduur en staat garant voor een warme uitstraling
  • Het behang is in hoge mate vlamwerend, dus ook nog eens een veilige oplossing

Meer weten? Kom langs in onze winkel in Leiden of neem contact met ons op.

Herenstraat 96

   2313 AM Leiden

071 - 513 31 50

Neem contact op